Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΡΕΠΟ



Σημερα εχω ρεπο και λεω να ασχοληθω μαζι σας.
Στα σχολια θα ηθελα να μου πειτε εσεις τι κανετε στα ρεπο σας, αλλα αρκετα μ' εσας, πολυ ασχοληθηκα μαζι σας εγωιστικα σιχαματα.

Τι ειναι ρεπο.
Ρεπο ειναι οταν το αφεντικο στη δουλεια πει οτι δεν φτανουν τα λεφτα και για σερβιτορο και για μια σακουλα κολοκυθακια, οποτε επιλεγει τα κολοκυθακια και σου λεει Σημερα ειμαι ενας μεγαλοκαρδος ηγεμονας, πηγαινε να ξεκουραστεις μικρε Χωστηρα.
Στο μεταξυ, τα λεφτα που εχεις εσυ να περασεις το ρεπο σου, φτανουν ακριβως για μια σακουλα κολοκυθακια, οποτε αγοραζεις τσιγαρα, φιλτρακια, χαρτακια και χρωστας και μισο νεφρο στον ψιλικατζη. Με καταλαβαινετε μεχρι εδω; Αν οχι, πανω αριστερα εχει ενα κουμπι που γραφει "Επομενο Ιστολογιο". Πατηστε το για να μαθετε πως πλεκουν πουλοβερ απο ανακυκλωμενη γαλοτσα και πως μια χοντρουλα απο το Ουισκονσιν σκεφτεται να περασει το θενκς γκιβινγκ (σποϊλερ αλερτ: μπαρμπεκιου με σουβλιστα λαχανικα εξω απο τα Μακντοναλτς).

Το ρεπο ειναι κατι σαν απεργια, αλλα με την προτροπη (εξαναγκασμο, θα ελεγα εγω) του εργοδοτη. Παλιοτερα ρεπο επαιρνες οταν πεθαινες, αλλα μετα ηρθε η τεχνολογια, οπου οι αλγοριθμοι και οι διαδικασιες ενος υπαλληλου αποθηκευονταν σε κατι κομπιουτερ, οποτε και πεθαμενος να ησουν, δουλευες σαν το σκυλι και χωρις ενσημα. Επισης αμα εισαι μπαρμαν και πεθανεις, ολοι πινουν στην υγεια σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ελεγαν "μπαρμαν" ή "μπαρμπας" θα ρωτησω.

Ρεπο.
Πολλοι νομιζουν οτι η λεξη προερχεται απο τα γαλλικα, που σημαινει "ξεκουραση", αλλα αυτα τα λενε οι εβραιομασωνοι που εχουνε βαλει στο ματι το γενος μας και θενε να εξαφανισουν την Ιστορια μας. Η λεξη "ρεπο" ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ και ακουστηκε πρωτη φορα τον Χρυσο Αιωνα του Περικλεους, οπου η Δημοκρατια ηταν το πιο in και hot και swag πολιτευμα. Πολλοι ειχαν πει, και ακομα περισσοτεροι ειχαν γραψει για το Απολυτο Πολιτευμα, την Αννα Βισση των μορφων διακυβερνησης, την Καϊλι Μινογκ (καϊλαραααα) της λαϊκης εξουσιας, τη Ριαννα των ατομικων ελευθεριων. Στην αρχαια Αθηνα λοιπον του Υπαρκτου Φιλελευθερισμου, οι δουλοι (εεεε, ναι, γκουχγκουχ....) ηταν η κινητηρια δυναμη υλοποιησης μεγαλων προτζεκτ, οπως η ανεγερση των αποδυτηριων για παρθενες που θελανε να γινουνε θηλυκοι παπαδες (ιεριες) της Αθηνάς, ο γνωστος σε ολους μας Παρθενωνας, καθως και το διασημο θεατρο του Ηρωδου του Αττικου, (σε μεταγενεστερο χρονο) που καμια σχεση δεν ειχε με το γνωστο Ηρωδη που εσφαζε μωρα στην Αγια Γραφη. Εκπονουσαν λοιπον τα προτζεκτ και μετα βαζανε τους δουλους να κανουν τη βρωμοδουλεια. Ξερεις τωρα: κουβαληματα, σκαψιματα, μπετα, κιονες, σοβατοπια. Ολο λοιπον αυτο το χαμαλικι καταπονουσε τα κορμια τους και καμια φορα καποιοι αντιδρουσαν με ολη αυτη την κατασταση με το να πεθαινουν. "Αλλο και τουτο!!! Τι αλλο θα σκαρφιστουνε πια αυτα τα αχαριστα τομαρια για να τεμπελιασουν", σχολιαζαν οι φιλανθρωποι Αθηναιοι στην Εκκλησια του Δημου. Και προκειμενου να χασουνε τα ντεντλαϊν των συμβασεων αναγκαστηκαν με πονο καρδιας να βαζουν τους σκλαβους να δουλευουν μονο απο το ξημερωμα μεχρι τη δυση του ηλιου και μια φορα το μηνα να ξεκουραζονται στους λακκους με τα σκατα που ειχαν για σπιτια. Αυτη η εξελιξη χαροποιησε ιδιαιτερα τους σκλαβους που αναφωνησαν "ΡΕΕΕΕ;;;; ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!" Εξου και η λεξη "ρεπο". Η μαλακια ηταν οτι κανενας απο τους τοτε φιλοσοφους και θεατρικους συγγραφεις δεν μπηκε στον κοπο να αποτυπωσει σ' ενα γαμημενο παπυρο, εστω σε μια κωλοτοιχογραφια την ολη φαση και ετσι μας εκλεψαν το κοπυραϊτ οι τραγελαφικοι Γαλλοι, μαζι με το σιβουπλε και το κρουασαν (θα σας πω αλλη φορα πως εγιναν αυτες οι αρχαιοκαπηλειες).
Δυστυχως, με το περασμα των αιωνων και με τη βιαιη εισαγωγη Ρωμαιων, Χριστιανων, Βενετων, Αγγλων, Γαλλων, Πορτογαλων, ολη αυτη η γνωση χαθηκε και οι δουλοι ξαναγυρισαν στη εξαντλητικη εργασιοαπελευθερωση (αρμπαϊτ μαχτ φραϊ, εγραφε εξω απο το Αουσβιτς).

Ο περισσοτερος κοσμος περνα το ρεπο του στις καφετεριες ρουφωντας φρεντακια και κοζαροντας αλλους να δουλευουν (εγω το περναω στο σπιτι μου διαβαζοντας ειδησεις για πολιτικους που μας δουλευουν).
Τα ρεπο χωριζονται σε δυο κατηγοριες: το δικο σου και των αλλων. Οταν φευγουν οι αλλοι με ρεπο λες "πω ρε πουστη, μας γαμησες", αμα εχεις ρεπο εσυ ουρλιαζεις απο μεσα σου "ΑΠΑΝΑΠΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ", αλλα το ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ...αλλα απο μεσα σου.

Δεν αντιδρουν ολοι οι λαοι το ιδιο καλα στην ιδεα του ρεπο.
Οι Γιαπωνεζοι, για παραδειγμα, αμα τους δωσεις ρεπο, προσβαλλονται. Νομιζουν οτι τους λεπιδιασες τη μανα, το παιρνουν πολυ προσωπικα το θεμα. Αρκετοι Γιαπωνεζοι οταν πρωτοπηραν ρεπο τραβουσαν χαρακιρια απο τη ντροπη. Για μερες μιλαμε. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ φρεζα τα αντερα με το κατανα μεχρι να γινουν πατσας και το πρωι παλι στην ωρα τους για δουλεια γιατι ειναι ακομα πιο βαρια ντροπη στην Ιαπωνια να αργησεις στη δουλεια για πανω απο ενα νανοδευτερολεπτο.
Αργοτερα, ψαχνοντας μια λυση, ανοιξαν κατι αρχαια βιβλια για εμπνευση και ξαφνικα βρηκαν τη λυση: ντυνονταν ολοι νιντζα και τη μερα του ρεπο μπαινανε στο εργοστασιο με καταδρομικες επιθεσεις και κωλοτουμπες στον αερα φορωντας μαντηλες να μην τους αναγνωριζουν και πιανανε τα μηχανηματα κι αμα κανενας εργοδηγος τους ρωτουσε ποιος ηταν του λεγανε "Γιαμαμοτο Σαγιοναρα, τορναδορος" και τη σκαπουλαρανε. Γι' αυτο οι Γιαπωνεζοι εχουνε παει μπροστα σαν λαος και δεν αραζουν ολη μερα με τους φρεντους. Ο πρωτος (που ηταν και ο τελευταιος) που προσπαθησε να ανοιξει καφετερια στην Ιαπωνια τωρα ειναι εξω απο τον ΟΑΕΔ Οκιναουας, ντυμενος με κουρελια και ζητιανευει κανα γιεν απο τους περαστικους ν' αγορασει σουσοπιτα; Δεν παιζουνε παιδια με την Αναπτυξη και βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
Αντιθετα, στην Σουαηδια βγαλανε νόμο να δουλευουνε εξαωρο αντι 8ωρο και τωρα εχει γεμισει ο κοσμος Σουαηδεζες που μπεκροπινουνε σα φιλαθλοι της (βαλε εδω αγγλικη ομαδα) και πλακωνονται ολημερις της μερας με τις ΝορβηΓιδες για καποιο τυχαιο Ολαφ που κανει τα μαλλια του φραντζα και τρωει κρεας φωκιας χωρις γλουτενη.
Αυτα παθαινεις αμα δινεις ελευθερο χρονο στον εργατη.
Τσ τσ τσ τσ...κελ ντεκαντανς...




  

34 σχόλια:

  1. Άντε και καλό επίδομα οαεδ. Τουλάχιστον το δικαιούσαι για κανα χρόνο;

    Εγώ έχω ρεπό εδώ και τρία χρόνια και μερικές μέρες πριν ανοίξω το μπλογκ μου τελείωσα μια νουβέλα. Είπα να ζητήσω χέρι βοηθείας αλλά επειδή είμαι και λίγο εγωιστής όπως όλοι, όπως περιγράφεις στην αρχή του άρθρου σου, πείσμωσα και το κατάφερα μόνος μου. Τι να πω ψέματα; Αλλά δεν μας είπες πως περνάς εσύ το ρεπό σου.

    Που και που να κάνεις κανένα τέτοιο άρθρο: εκ βαθέων. Όχι τίποτα άλλο να έχουμε επίγνωση σε ποιο σημείο κατάρρευσης βρισκόμαστε και τι μπορεί να γίνει για να πάνε καλύτερα ή χειρότερα τα πράγματα ανάλογα τον στόχο που έχει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έγραψα μια τριλογία την έκανα ρολό και κάθισα από πάνω της γιατί είμαι άστεγος και κάτω είναι κρύα. Τώρα ζήτησα να μπω στο ίντερνετ από το κινητό μιας κοπέλας.

      - Λόγιος Πρώκτορας

      Διαγραφή
    2. Προς Nagamisas: καταρχήν, μπράβο που ξεκίνησες το μπλογκ. Ελπίζω να πάει καλά γιατί φαίνεται ότι το έχεις και να μην σταματήσεις.

      Κατά δεύτερον, τι έκανα στο ρεπό μου; Καθόμουν και έγραφα. Μπορεί βέβαια να σκαρφιστώ καμιά ιστορία να γίνει της πουτάνας ξερωγω.

      Σημείο κατάρρευσης; Ενώ ήδη είμαστε στην πτώση;

      Διαγραφή
    3. Προς Λόγιο Πρώκτορα: να μου γνωρίσεις την κοπέλα και που ξέρεις...

      Διαγραφή
    4. Φίλε, εγώ μια ζωή στους δρόμους κοιμάμαι, αν την δω ξανά θα της πω. Άσε όμως λίγο και για μένα.

      Διαγραφή
  2. Μουνόπανα αφεντικά. Κατάνα σε κάθε μαγαζί.

    -Αγάμητοι αναρχικοί ανατέλλοντος ηλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος δεν προχωράει με ρεπό, χρειαζόμαστε 20ωρο με κατώτατο μισθό!

    Σύλλογος Σκατασταμούτρασας Εργοδοτών Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Xώστης είναι ξακουστός για την ανδρική του φήμη με δύο πέη δεκαεξαλβιδα σαν αμορτισερ..μόλις μπήκε..δεν έμεινα ποτέ η ίδια γυναίκα. Άρα το καλοκυθάκι το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για φαγητό και ναι μου είχε σιγοψιθιρίσει στο κρεβάτι ότι είναι χορτοφάγος.

    ναντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναντια, μιλα
      Πες τι ξερεις στα πληθη να εξυψωθω γαμωτιμου, εχω αφηνιασει τοσα χρονια στον πατο

      Διαγραφή
    2. Ο Χώστης είναι τόσο άνδρας που θυμάμαι του είχα πετάξει ένα βάζο γιατί είχαμε τσακωθεί και με τις γυμνές πατούσες του χοροπηδούσε πάνω στα σκορπισμένα γυαλιά στο πάτωμα χωρίς να κόβεται και μετά τα έφαγε.

      Διαγραφή
    3. Δεν θυμαμαι να εχω τσακωθει με Ναντια.
      Μιλα μωρε ποια εισαι;

      Διαγραφή
  5. Κύριε Χωστήρα, εμείς θέλουμε να λήξει επιτέλους η αντιπαλότητα των φύλων και να παταχθούν τα κακέκτυπα του φαύλου φαλλοκρατισμού που είναι άμεσα συνδεόμενα με τον καπιταλισμό. Βλέπουμε δηλαδή ότι το φλερτ και το ζευγάρωμα στις μέρες μας να έχει καταντήσει άλλος ένας τρόπος επιχειρηματικότητας καζανοβικού τύπου. Με λύπη όμως ομολογούμε, αν και γυναίκες, ότι οι περισσότερες από εμάς συνεχίζουν να παραμένουν άβουλα όντα ή θηράματα στις ορέξεις των ανδρών κυνηγών. Υπό τον φόβο του κοινωνικού στιγματισμού πολλές γυναίκες κουβαλούν δυστυχώς ακόμη και στις μέρες μας το χάραγμα της εξιδανίκευσης στο μέτωπό τους.

    - Απελευθερωτικός Σύλλογος Γυναικών Με Ίσα Δικαιώματα στο Φλερτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχην, επιτρεπεται να μου κανεις καμακι, αλλα θελω τρυφερα.
      Κατα δευτερον, αυτες που στιγματιζουν ως πουτανες, ειναι στην πραγματικοτητα γυναικες με ηθικες αναστολες ανδρα, αρα λοιπον οποιος θεωρει οτι η γυναικα δεν εχει δικαιωμα στο πεσιμο, ειναι ενα ταρτουφικο σιχαμα.

      Να κανετε μπασιμο κυριες μου, να μην χαθει το ειδος!

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι λέτε όλοι οι υπόλοιποι αλλά ο αδερφός Χωστήρας βρίσκεται εδώ στο Άγιο Όρος. Είναι Άγιος και ζει χωρίς φαγητό και νερό! Τελευταία επιθυμία του πριν εισέλθει στην βασιλεία των ουρανών είναι η επαφή με τον κόσμο είναι αυτό το μπλογκ, αλλά το κάνει για τους ανθρώπους όχι γι' αυτόν, γι' αυτό προσέχετε τι λέτε.

    - Μονάχος τάγματος white eagle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκάσε κωλόγερε! Η αγάπη δεν περιορίζει και βάζω στοίχημα πως στο κελί σου την παίζεις στα κρυφά.

    - Ανώνυμος υβριστής καταπιεσμένων μοναχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε πες κανα σιγουράκι στο στοίχημα να το παίξουμε.

      Διαγραφή
    2. πως στο κελί σου την παίζεις στα κρυφά.

      Διαγραφή
  8. Παιδια γρηγορα πως λεγεται στα παπουανικα-νεαγουινεανικα "δεν μπορω να ερθω σπιτι σου για ποτακι κι ο,τι προκυψει γιατι με περιμενει η μαμα στο σπιτι με ντολμαδες".
    Θα σας εξηγησω αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται 'αν θες να σου πετάξω τα μάτια έξω πρέπει πρώτα να πάρω βοήθεια από την μαμά μου'. Εξήγα τώρα

      - Φαλλοκράτης κατά περίσταση

      Διαγραφή
    2. "ΠΕ-ΡΙ-ΣΤΕ-ΡΑ-ΤΣΙ-ΠΡΑ"

      Διαγραφή
  9. Αγόρι μου με έκανες να δακρύσω. Μακάρι όλα τα παιδιά να αγαπούσαν έτσι τις μανάδες τους. Φτούσου να μην σε ματιάσω παλικάρι μου.

    - Μια μάνα που συμβιώνει με το 60χρονο αγγελούδι της 135 κιλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τοσα λεμε, αλλα καμια αφιλοτιμη με βυζια-κωλο-μουνι να μου κανει απειρο καμακι να το παιξω στην αρχη επιφυλακτικος, δεν βρεθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά λέμε δεν υπάρχουν άνδρες. Γιατί υπάρχουν γυναίκες. Τα πράγματα είναι απλά: οι γυναίκες έχουν γαμηθεί από τους άνδρες και οι άνδρες έχουν γαμηθεί από μόνοι τους. Το μέλλον είναι ζοφερό.

      Διαγραφή
    2. Το ανδρικο γενος θα βρει τη σωτηρια μονο μεσω του ερμαφροδιτισμου

      Διαγραφή
  11. Ρεπό δεν υπάρχει ποτέ, μόνο άπειρος πόνος. Είμαστε η Λεγεώνα του Έλκους, μέσα σε ένα σώμα, το γαμημένο σώμα της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον κάποιοι σαν τον Τόλκιν προσπαθούν να κρύψουν την κατάθλιψή τους φτιάχνοντας ψεύτικους κόσμους.

      Διαγραφή
    2. Εγινε η Νιχιλιστικη Δαιμονολατρεια επισημο, φιλοσοφικο ρευμα;

      Διαγραφή
  12. Μια εύκολη ζωή είναι μια άχρηστη ζωή. Καλή ανάσταση!

    Αδελφότητα του μόχθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή