Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ



Ειπαν για το Χωστηρα:

Στιβεν Χωκινγκ
"Μαλακα, τεραστια μορφη το παιδγκζζζζζ τσσσσ κχχχχχχχχ"

Σαββας Κωφιδης
"Αυθεντικο δεκαρι ο τυπος, ισως ο Εουσεμπιο του ιντερνΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΔΙΟΔΙΑ;;;"

ο φιλος μου ο Μανωλης
"ΕΕΕΕ ΓΡΟΘΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕ" 


Καλησπερα σε ολους

Για οσους ειναι καινουριοι στο μπλογκ, ειμαι ο Χωστηρας, ο,τι πιο αισθησιακο εχει βγει ποτε και δημιουργος λεξεων οπως "γκεητζ", "μπετοσεξουαλ", "πορτοκαλυτερος" και "πανευρωπαηλιθιος".
Καποτε εδωσα σε ενα τυφλο μια μπαλα μπασκετ, ξερετε αυτη που ειναι καλυμμενη με μπιμπικια και του ειπα να βρει τη λεξη και αυτος επιασε με τη μία το αστειο και ψιλαφιζοντας ειπε: "Ει...σαι...μου....νι" και θα μπορουσα να ληξω το αρθρο εδω και να κατσω αναπαυτικα στο ανακλιντρο μου και να απολαμβανω με ηρεμια τις δαφνες μου, ενω στο πατωμα κειτονται τα πτωματα τοσων και τοσων μπλογκερ που δεν αντεξαν, να πεταω ξεροκομματα στα τραβεστι αρουρια ονοματι Μαϊκιους και Μαλιατσης για τους γνωστους λογους, να κατουραω τον οχετο των πληρωμενων ανεμπνευστων μπλογκς που πρεπει να μαζευτουνε 10 ατομα για να συνταξουν ενα κειμενακι οπως ο Προβοκατερ, το Βατραχι, το Κουλουρι και γενικα οποιαδηποτε χλαμυβαδα σκαει φραγκα για να γινει φιρμα με ακινδυνα, ψευτοπολιτικοποιημενα αστειακια.
    Το μπλογκ αυτο, οπως και το μπλογκ του Μεγαλου Μεντορα, Master G, ειναι επικινδυνο.
Εχει ασεμνα αστεια και δεν φοβαται να πει το μουνι "μουνι".
Το μπλογκ αυτο εχει μπει 3 φορες στη φυλακη χωρις να εχει βγει ουτε μια φορα.
Το μπλογκ αυτο γαμησε τη μανα σας και τωρα κανει μπασιμο στην αδερφη σας και τη γιαγια σας γιατι ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΟΥΝΙ και ειλικρινα δεν γνωριζω για ποιο λογο εχει τετοιες καυλες με την οικογενεια σας...ισως ειναι καρμικο ή ισως ειναι τα πολλα ψυχολογικα που κουβαλαει τοσα χρονια.
    Το μπλογκ αυτο εριξε αποτσιγαρο στον καφε σας.
Το μπλογκ αυτο σας βιασε και μετα καταπιε χαπι βιασμου και οταν ηρθαν οι μπατσοι να το συλλαβουν πηραν εσας μεσα επειδη...αιματολογικες εξετασεις κυριοι και κυριες!
   Το μπλογκ αυτο τα παει θαυμασια στα κλικ, αλλα εντελως σκατα στα κλακ και στα μπιπ.
Το μπλογκ αυτο αναβει τσιγαρο και κοζαρει γκομενακια χωρις να επεμβαινει γιατι κανείς με στοιχειωδη αυτοσεβασμο δεν ενοχλει μουνια (απαραβατος κανονας αυτοαμυνας για αποφυγη αυτοεξεφτελισμου, το λεει και στην Τεχνη του Πολεμου).
   Το μπλογκ αυτο εχει πανεξυπνους αναγνωστες με υπεροχα βυζια.
Το μπλογκ αυτο στελνει μαζικα ντικπικ στους αναγνωστες του με την επιγραφη "κοιτα πως μ' εκανες ρουφιανα".
Το μπλογκ αυτο θεωρει οτι μονο οι Αθηναιοι πρεπει να βλεπουν και να σχολιαζουν ποδοσφαιρο επειδη ειναι οι πιο αγυμναστοι πανελληνιως και ως εκ τουτου οι πλεον καταλληλοι να κανουν προπονητικες υποδειξεις απο την τηλεοραση τους. Πας μη-Αθηναιος ειναι απλα ενας γουοναμπης καραβλαχος που λεει το Μεσι "Μεshε" και το Ροναλντο "τραχανα".Το μπλογκ αυτο κανει απροβλεπτα αστεια, οπως τοτε που ρωτησα το μπουφετζη μου το Σοριν, "ρε Σοριν τι ωρα ειναι;" και μου λεει "den ksero, mou klepsan to roloi oi Roumanoi".
    Το μπλογκ αυτο επιμεληθηκε το νεο cd συνεργασια Μποφιλιου-Χαρουλη με εξωφυλλο ενα μουνι να κλαιει και γυρω-γυρω γιδια.

Καλο απογευμα  

4 σχόλια:

  1. απο εμπνευση σκιζεις.....πωπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ο Αλεξης τα μνημονια ή οπως ο Βασιλης ο king of the road το κοριτσακι στην αφισα;

      Διαγραφή
  2. Τα τελευταια χρονια εμαθα και τι σημαινει ο γροθος...και καταλαβαινω τι εννοεις οταν το χρησιμοποιεις ενοω...μην γινει καμια παρεξηγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπλογκ αυτό άμα κλείσει θα κλείσει και ο τάφος μας

    Βασίλης Λεβέ.....εεεεε.... Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή