Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΓΑΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ



Επεσα προχθες να κοιμηθω. 
Κυριος, οπως παντα στις 3μιση βαθια νυχτα, και μεσα στη θολουρα των ονειρων μου (μπουρμπουληθρες, ομιχλη που καθαριζει σαν ονειρο του Παράβα σε ταινια του Δαλιανιδη), βρισκομαι πανω σε ενα ταχυπλοο με πολλα ατομα, πλεοντας ιλιγγιωδως, να προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο κατι λιμενομπατσους. Εμεις δεν θελαμε να μας πιασουν γιατι ποιος ξερει τι κουβαλουσαμε, οποτε αναγκαστηκαμε να κανουμε μια εντυπωσιακη μανουβρα προς το λιμενοβραχιονα του Ηρακλειου γιατι μας ειχαν στριμωξει απο θαλασσης. Ομως στο υγρο τσιμεντο του λιμενοβραχιονα βλεπαμε οτι αρχιζαν να κατεφτανουν περιπολικα της αστυνομιας των ΗΠΑ, λογικα απο καποιο επεισοδιο του CSI καποιας πολης που δεν παιχτηκε ποτε γιατι, ποιος θα πιστευε οτι η αμερικανικη μπατσαρια με τα ασπρομαυρα περιπολικα θα εφτανε τοσο μακρια. Η αλλη περιπτωση ηταν να ειναι της Αμεσης Δρασης του ΟΦΗ ή του ΠΑΟΚ ή καποιας τετοιας ομαδας, αλλα δεν θελω να το κανω ποδοσφαιρικο το ζητημα. Το θεμα ηταν οτι εφταναν κοντα μας και με χειροφρενιες αρχισαν να κανουν αυτα τα εντυπωσιακα στριφογυριστα παρκαρισματα με driftαρισμα. Εκεινη την ωρα εμεις πηγαιναμε ξυστα και παραλληλα με το τσιμεντο και ενα στρογγυλο στην κορυφη κυμα μας σηκωσε και βρεθηκαμε στο τσιμεντο να σπινιαρουμε ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ αναμεσα στα μπατσικα για να ξεφυγουμε. Η φαση ηταν πολυ αληθοφανης διοτι δεν παραβιαζε κανενα φυσικο νομο εκτος απο εμας που -λογικα- ολο και καποια μαλακια ειχαμε κανει και μας κυνηγουσαν. Γλυστρουσαμε μεσα στο στενο λιμενοβραχιονα και παραμεριζαμε με το γαματο σκαφος τους γουρουνια-δολοφονους των φονιαδων των λαων. Ματαια τα μπατσονια φωναζανε ΦΡΙΖ και ΦΡΙΖ και αλλες τετοιες αμερικανιες. Εμεις συνεχιζαμε, ξαναμπηκαμε στο νερο και αργοτερα φτασαμε στη στερια.
   Βγαινοντας εξω απο το σκαφος, βρεθηκαμε σε καποιο γραφικο μπαρακι καποιας εξωτικης παραλιας...λιογερμα 
(ειμαι ο πουστης γλαφυρος ομως, ε;) φορωντας χαβανεζικα πουκαμισα και παντοφλες-διχαλο σαν εμποροι ναρκωτικων Γ' κατηγοριας σχολικο πρωταθλημα, και τοτε ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ η Καφριλα: η πρωην, προ 6μιση ετων, να ερχεται μπροστα μου σαν τυφωνας και να μου αστραφτει χαστουκαρο να ανοιγοκλεινουν τα σαγονια μου σα χαλασμενοι μεντεσεδες.
Το στομα μου μουδιασε σε σημειο να μη μπορω να της πω ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΡΙΟΛΑ; και αρχισε αυτη τα δικα της: "ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ. ΣΕ ΜΙΣΩ. ΨΟΦΑ νιανιανια νιονιονιο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τσιριμπιμ τσιριμπομ νιαου" (τα ηχητικα εφε σε αυτη την περιγραφη τα εβαλα για να δωσω εμφαση στον καριολισμο της που χρειαζεται δεκα αρθρα μονο για τους μονολογους της). 
-ΜΙΛΑ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ;
-ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (κλασικη, καριολικη αιτιολογιση)

Μην τα πολυλογω. Στο αμεσως επομενο ονειρο βρισκομαι σε ενα δωματιο με πολλα κρεβατια να ξεκουραστουμε οι φυγαδες του νομου.
Και να σου παλι εκει.

Μικρη παρενθεσις:
Αυτη η πρωην μου εμφανισιακα ειναι κατι αναμεσα σε Αντζελινα και Μιλα Γιοβοβιτς, οποτε οταν θυμωνει ειναι σαν να βλεπεις τη Μαλεφισεντ να σφαζει ζομπια στα Βλαχικα για το πανηγυρι του Αη Μαμα...πολυ σουρεαλ, αλλα πολυ αληθινο.

Που λες φιλε αναγνωστη, παμε να ριξουμε εναν υπνο εμεις τα θαλασσοδαρμενα παλικαρια και να ειναι εκει η Σκυλλα να με απειλει με γδικιωμο και καταρες και αλλα τετοια πολιτισμενα που κανουν οι διαφωτισμενοι τεχνοκρατες καθηγητες πληροφορικης των Νοτιων Βαλκανιων.

Δε γαμιεται...
   Αποφασιζω να μην κοιμηθω αλλα, αντι αυτου, να πηδηξω στο επομενο ονειρο μπας και την ξεφορτωθω.
Οποτε, βρισκομαι παλι με τα παιδια στο εξωτικο μπαρακι να εχω αγκαζαρει δροσερη πινια κολλαντα που ειχα παραγγειλει στο προ-προηγουμενο ονειρο με νευμα, γιατι το στομα μου αδυνατουσε να αρθρωσει λεξη. 
Λιογερμα (εννοειται) και να ειμαστε ντυμενοι για αποκριες, ενω ακουγοταν απαλα ενα Κε τε λα Πονγκο...καθηλωτικο, θα ελεγα. 
Μπουλουκι εμεις στα σταντακια να λεμε μαλακιες ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ανοιγει το πληθος και ερχεται ΠΑΛΙ αυτη, εχοντας βαψει πολυχρωμα τα χειλη γυρω-γυρω.

Σας ορκιζομαι, μονο αυτο.
Κατι σαν μινιμαλιστικος κλοουν.

Αρχιζει λοιπον και με κοντοζυγωνει με αργες κινησεις ενω το πληθος ανοιγε απο φοβο, σαν λουλουδακι στο λιογερμα (ειμαι φανερα επηρρεασμενος απο γαλλικη λογοτεχνια).
Πλησιαζοντας εκανε κατι σπαστικες, αμπαλες σεξουλιαρικες κινησεις, σαν να προσπαθει να με σαγηνεψει κι εγω να νιωθω σαν το Μπατσινιλα μεσα σε γηπεδο μπαντμιντον. Τελειως εξω απο τα νερα μου.

Με νικαει η καριολα...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;
Τι καινουριο κολπο σκαρφιστηκε παλι;
Νιωθω οτι θελω να ξυπνησω, αλλα καταβαθος ειμαι μαγεμενος απο εναν χορο μιας χαζεμενης Σαλωμης. Νιωθω σαν υπνωτισμενο ποντικι που το πλησιαζει ενας πυθωνας με Παρκινσον.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΑΝ ΥΠΤΙΟ.
ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...
Μανο, παιξε το κουλ σαν να μην υπαρχεις. Σαν να εισαι μια μικρη πεταλιδα στο βραχο και για το θεο, μην την αφησεις να σε ξεκολλησει ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ!!!
Πιανω αμεσως την πινια κολλαντα και ρουφαω απο το καλαμακι κοιτωντας ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ το λιογερμα νωχελικα 
σαν Αλαιν Ντελον-αντικειμενο του ποθου...
ενταξει αυτο το τελευταιο δεν το πετυχα πολυ καλα και φαινοταν γιατι ιδρωκοπουσα λες κι εκανα μερεμετια.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ

Ισως καταβαθος να ενιωθα και λιγο κολακευμενος που η καργια ερχοταν, αλλα η κολακεια στην περιπτωση μου ειναι μια ψευδαισθηση.

Ερχεται κοντα μου


"Ελα να χορεψουμε", μου λεει.
Η μουσικη γυρισε αποτομα σε Τανγκο Αρτζεντινο και αυτοματα με αρπαζει απο τους ωμους και αρχιζει να με στροβιλιζει ατσουμπαλα γυρω-γυρω σε μια χαοτικη χορογραφια.
Εγω τανγκο δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι πρεπει οι κινησεις σου να ειναι παθιαρικες, αποτομες και με χαρη.
Αυτο εκανα.
Προσπαθουσα να περισωσω τα τελευταια ψιχουλα αξιοπρεπειας μου χορευοντας οσο πιο μινιμαλιστικα μπορουσα για να δουν ολοι οτι εγω ειμαι ο λογικος και οχι αυτη που με γυροφερνει σα ρουφηχτρα στο Γαϊδουρονησι.
Κολλαει το στομα της στο αυτι μου

-...μου ελειψες
-...κι εμενα... 
(φιλακι)


......
Κι εδω κυριες και κυριοι αποδεικνυεται περιτρανα πως, οσο γαμημενος macho, αρχιχωριαταρος, ορκισμενος εχθρος καθε καργιας που σε πληγωσε, κι αν το παιζεις, το Υποσυνειδητο ειναι παντα μια σκοτεινη κυστη που διοχετευει σε ανυψοψιαστες στιγμες, εκατονταδες κυβικα μιας πολυ επικινδυνης τοξινης στο κεφαλι σου.
Μιας τοξινης που ονομαζεται Μουνοδουλινη. 

Γνωριζω οτι, ουτε εγω ουτε αυτη θελουμε να ξαναδουμε ο ενας τα μουτρα του αλλου. Αυτο για να μην εχουμε παρεξηγησεις και εκτροπα.

60 σχόλια:

  1. Αγαπημενε Χωστηρα, ξαπλωσε αναπαυτικα,κλεισε
    τα ματια, παρε τρεις βαθιες ανασες και θα
    ξεκινησουμε απο τα παιδικα σου χρονια.....ΟΧΙ
    ΟΧΙ..μη τρομαζεις, δεν θα κανω ψυχαναλυση :):)
    Ειμαι πολυ τυχερη που δεν βλεπω ποτε μα ποτε
    ονειρα.Οι επιστημονες βεβαια εχουν αλλη γνωμη,
    βλεπω,λενε, αλλα δεν τα θυμαμαι.
    Ειτε δεν βλεπω,ειτε δεν τα θυμαμαι χαιρομαι.
    Τρομαζω και μονο στη σκεψη τι ονειρα μπορει
    να ειναι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το dream of mirrors ειναι κυριολεκτικα και μεταφορικα η απαντηση σε καθε ψυχαναλυση αυτου του ειδους.
      Μπορει και να κανω και λαθος αλλα δε θα τα φαω εγω στους τρελογιατρους

      Διαγραφή
    2. Δεν κανεις καθολου λαθος, με καμποσα
      τσιπουρα η μπυρες την κανουμε καιμονοι
      μας την ψυχαναλυση και το φχαριστιομαστε
      χα.!

      Διαγραφή
    3. Δεν εχω λεφτα για τετοια ειδη πολυτελειας. Ζω μονο με την πρωινη δροσια και τον ηλιο σαν τις μολοχες

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη της θείας μου της Περμαθούλας, τα μπατσικά σημαίνουν ότι θα περάσεις μεγάλη στεναχώρια, ο χορός με την πρώην σημαίνει ότι θα ανοίξουν οι δουλειές σου κι η Πίνα Κολάντα σημαίνει ότι κέρδισες ένα τριήμερο στη Βραζιλία παρέα με την Αθανασία Νταβαρίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις η Αθανασια Νταβαρινου κερδισε (ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) τριημερο Βραζιλια με αιθερια υπαρξη (εγωειμ αφτος).
      Στην ερμηνεια του χορου δεν ξερω...εχουμε κριση

      Διαγραφή
    2. Γιατι οχι αλλη μια αιθερια υπαρξη να χαμουρεβονται αναμεταξυ τους ;

      Διπλο σοου με διπλα τα βγυζια. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.

      Ιφ γιου νο γουατ αι μιν ;)

      Διαγραφή
    3. Το υποσυνειδητο μου ειναι ενα ντροπαλο και συναμα εγωιστικο καθαρμα. Αν ηταν η πρωην μαζι με αλλη γκομενα να χαμουρευονται κι εγω να κοιταω νομιζω δεν θα το αντεχα, γιατι θα ντρεπομουν να μπω για τριολε. Θα εφευγα.
      Αυτα τα νταπλ δε τιτς-νταμπλ δε πλεζουρ δεν πιανουν στον υποτυπωδη αρχαϊκο μου εγκεφαλο.
      Απο την αλλη, για μενα τα βυζια δεν ειναι λυση, γιατι μου γεννουν περισσοτερα ερωτηματα απ' οτι μου λυνουν απαντησεις. Ερωτηματα οπως, ποια ειναι η γραφικη παρασταση που απεικονιζει την ταλαντωση τους στο πισωκολλητο και τις διαφοροποιησεις καμπυλωτητας οταν αυτα βρισκονται σε κατασταση ηρεμιας.
      Ερωτηματα...ερωτηματα...ερωτηματα

      Διαγραφή
    4. Not Zen enough.

      Ολοκληρωνεις μπαινοντας με ορμη αφου ταλαντωνεσαι με περιοδο Αντρα στο Τριγωνο μεχρι την ειξισωρροπη σε τροχια Οργασμου.

      Διαγραφή
  3. Κι όλα αυτά στο λιογερμα. Έγραψες.
    1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο η καταδιωξη ηταν μεσημερακι, γιατι χρονικα πρεπει να συμπιπτουν ολα...οχι, ψεμματα, τωρα θυμηθηκα. Κι αυτη λιογερμα ηταν

      Διαγραφή
  4. Εντάξει μόνο το ΦΡΙΖ ΦΡΙΖ έφτανε για να «γαμήσει» το κείμενο αλλά ρε φίλε με την μελατονίνη σου γιατί είστε μαλωμένοι; Ξέρω ότι φαινομενικά είναι μια ανοιχτού τύπου ερώτηση αλλά στην πραγματικότητα προσπαθώ να εξαντλήσω όσα δημιουργικά απομεινάρια φαιάς ουσίας σου απέμειναν (από την συγγραφή του άρθρου).

    ΥΓ: God Manu or just Manos. Οι όμορφες είναι γνωστό πως έχουν «απαιτήσεις» να το πω κομψά. Το όνειρο που είδες σημαίνει ότι κατάφερες να αποτινάξεις την ροπή που έχουμε εμείς οι άνδρες προς τις «όμορφες». Με άλλα λόγια ανέβηκες ένα σκαλοπάτι στην κλίμακα της εξέλιξης.

    -Άβαταρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αδερφε, η ταυτοχρονη αποχη απο το σεξ και τη σοκολατα για μεγαλο χρονικο διαστημα εχουν ριξει τα επιπεδα σεροτονινης, που λογικα με τη σειρα τους θα εχουν επηρρεασει και τη μελατονινη (δηλαδη, του πουστη ναπουμε, και επαγωγικα να το παρεις, ετσι πρεπει ανα 'ναι). Τωρα συγγραφικα, θα μπορουσα να το προχωρησω πολυ παραπανω, αλλα θα εγραφα ψεμματα και αυτο θα ηταν μεγαλη "κλεψια" ειδικα οταν αναφερεσαι σε κατι τοσο αληθινο, οπως ενα ονειρο.
      Μπορεις να με λες Χωστηρα ή Μανο, αναλογα με το πως με αυτοπροσδιοριζω στο εκαστοτε κειμενο. Παντως, εγω δεν θελω στ' αληθεια να αποτιναξω τη ροπη μου προς τις ομορφες, ειδικα επειδη η ομορφια ειναι υποκειμενικη

      Διαγραφή
  5. Όχι συγγραφική επέκταση του κειμένου εννοούσα αυτό μέχρι το να 'ναι.
    Αll time classic θέμα αυτό. Με αιφνιδίασες με αντίστροφο λογισμό. Η ροπή πώς μπορεί να είναι υποκειμενική; Δηλαδή η ροπή ως ροπή έχει «αντικειμενικά»/καθορισμένα στοιχεία. Εκτός και αν ροπή εννοήσουμε καθολικά/οικουμενικά στοιχεία που προφανώς αυτό εννοείς. Απλά με παρέσυρε το παράδειγμα της jolie και την Mila (και είπα να το χιουμοροποιήσω) αλλά και πάλι ακόμη και αν είχε κανείς έφεση ως προς τις «όμορφες» ή όμορφες τύπου jolie θα μπορούσε να το στηρίξει στον αντίποδα αυτών που έχουν «εμμονή» με το Ωραίο/Κάλλος οι οποίοι βεβαίως βεβαίως ισχυρίζονται ότι η ομορφιά (συνδυασμός εξωτερική και εσωτερικής) δεν έχει υποκειμενικά στοιχεία και σου φέρνουν ως παράδειγμα τον Χριστό ή την Παναγία. Aκριβώς γιατί το υποκειμενικό μπορεί εύκολα να υποβαθμιστεί. Μεγάλη συζήτηση. Συνήθως παρακολουθώ δεν ανοίγω «βαριές» συζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κανεις και δεν ανοιγεις βαριες συζητησεις. Αλλα οσο αφορα στην Υποκριμεν7κοτητα της ομορφιας, εννοουσα οτι...ας στο θεσω με παραδειγμα: ο οχλος θα τον εδινε στη Μπελουτσι, εγω θα ηθελα να μου δειξουν και τι υπαρχει και στην αλλη κουρτινα κρυμμενο για να κανω και μια συγκριση και να αποφασισω, χωρις να αποκλειω φυσικα τη Μπελουτσι ως επιλογη

      Διαγραφή
    2. Τώρα με μπέρδεψες ακόμα περίσσοτερο. Η Μπελούτσι θεωρείται «νουνάρα» από τον όχλο έτσι όμως όπως το περιγράφεις είναι σαν να λες περιμένω μήπως υπάρχει μια μεγαλύτερη «νουνάρα» και αποκλείεις το «Ζονκ» στην κουρτίνα 3 που τελικά μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι μπορεί και όχι.

      Διαγραφή
    3. Δεν το αποκλειω, αλλα θελω να εχω επιλογη γιατι δεν θα πετουσα και τη σκουφια μου για τη Μπελουτσαινα, οσο μουναρα και τοπ καυλα κι αν την θεωρει ο κοσμος, γνωριζοντας οτι στην αλλη κουρτινα βρισκεται π.χ. η Λιζα Ανν που ειναι της ιδιας κατηγοριας σε αναλογιες και χρωματα

      Διαγραφή
    4. Κατανοητός (αν και δεν γνωρίζω την άλλη).
      Όσο για την Μπελούτσαινα όπως την λες αν μιλάμε για σεξ είναι το είδος θηλυκού αρπακτικού με το οποίο άνετα μπορείς να καταρρίψεις τον αριθμό 7 σε μία μέρα...όριο ταμπού για εμάς τους άνδρες.

      Διαγραφή
    5. I like many female celebrities such as Mila Kunis, Cameron Diaz, Evangeline Lilly and more. Greetings from Africa.

      Katikati

      Διαγραφή
    6. Που εισαι φιλε μου;!
      Τι κανεις;

      Διαγραφή
    7. In my small apartment Προετοιμάζομαι για εξεταστικό Astrophysics reading all the time. Να σου πω την αληθινή δεν ξέρω καλή ελληνική ορθογραφία κάνω μετάφραση από το Google γιατί η μητέρα μου είναι από την Ελλάδα και αγαπώ την πατρίδας.
      I feel a relief reading you when i have a brake from my lessons. Im religious and orthodox, God bless you!

      Διαγραφή
    8. Dude, nice to hear from you and I wish you all the luck/bless/positive entropy so that you pass your exams.
      BTW if there's a new discovery in Astroophysics, any big one, notify me!
      Since you google-translate my scripts, and (as you know, e-translators are not very reliable) ask me through comments to translate you any ANY part of any article you want so that you can totally understand what I'm talking about. Same goes for any comment here that might interest you.

      Best wishes

      Διαγραφή
    9. "Η εντροπία είναι η έννοια μέσω της οποίας μετράται η αταξία, της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση (ομογενοποίηση των πάντων) και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής ή αλλιώς της εξέλιξης. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει καμία διαδικασία και δε βρίσκεται «σε λήθαργο» (κρυμμένη) κανενός είδους πληροφορία που να επιτρέπει την εξέλιξη (ή τη ζωή) αν με κάποιο τρόπο γίνει εκ νέου παροχή μόνο ενέργειας. Αφαιρώντας την έννοια της πληροφορίας που δεν είναι αντικειμενικά μετρήσιμη (η εντροπία που εξαρτάται από αυτήν είναι επίσης μη αντικειμενικά μετρήσιμη και μάλιστα αφήνεται χωρίς μονάδες), προκύπτει μια μορφή εντροπίας που αφορά μόνο θερμικές μεταβολές, υπολογίζεται και είναι σαφώς ορισμένη: η θερμοδυναμική εντροπία. Η θερμοδυναμική εντροπία είναι εκτατική μεταβλητή ενός θερμοδυναμικού συστήματος."

      -Απροσδιοριστος συντακτης της Ελληνικης βικιπαιδιας

      ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Θετικη εντροπια my ass....

      Διαγραφή
    10. Βαριεμαι να γραφω "συγκυριες οι οποιες δεν εχουν καμια σχεση με τον προσδοκουμενο στοχο ομως ανελπιστα συνεβαλλαν με περιεργο τροπο ωστε αυτος να επιτευχθει, π.χ. ηπια καταλαθος απο το ποτηρι της γιαγιας μου που ειχε το ηρεμιστικο της, στις 8 το απογευμα και ενω επασχα απο το αγχος και δεν μπορουσα να κοιμηθω αργα το βραδυ, εντουτοις τη νυχτα πριν τις εξετασεις κοιμη6ηκα νωρις, ξυπνησα νωρις, εκανα μια επαναληψη και εσκισα στις εξετασεις. Ενα φαινομενο πεταλουδας μικρης κλιμακος"....τετοια γουσταρεις να διαβαζεις γιατι εγω βαρεθηκα και νυσταξα οσο το εγραφα

      Διαγραφή
    11. Who is this smart-ass intruder above me? Ι totally understand you, brother Hostiras, but really I don't want help with translation. My parents were poor so I started working in a mine at an early age and that's why I didn't go to a greek school, but now I'm learning Greek.
      I only want one favor. Please say something about me in 2-3 lines in your next article. I will really appreciate it. The air here is polluted and for clean water I must walk 10 miles each day barefoot only for 1 litre of water.

      Be sure that i will inform you. The scientists are close to finding the equation to the Grand Unified Theory (GUT)

      Yours
      Katikati

      Διαγραφή
  6. πωπω εφιαλτησ ηταν ακου τη πρωιν προ 6 1/2... παλη καλαπ δεν ηταν η μανα τησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Μαριε, ευτυχως τη μανα της δεν την ειχα γνωρισει αλλιως ο Σωγαμπρισμος θα εφτανε σε αλλα επιπεδα.
      ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ
      (ειδα φωτο αλλα δεν ηταν μιλφ)

      Διαγραφή
  7. Μάλλον θέλεις να ξαναζήσεις το πάθος, αλλά όχι με την ίδια γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως, αν και μπαινεις σε βαθια νερα τωρα

      Διαγραφή
    2. H λυση σε αυτο το προβλημα ειναι να ξαναζησεις το ιδιο παθος με ΔΥΟ γυναικες.

      Προσεξε γιατι: Θα ξοδεψεις το ΙΔΙΟ παθος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πλασματα και θα το καταφερεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

      Σε πιεριπτωση αποτυχιας ο Υπουργος εξωτερικων δεν θα προσφερει την καλυψη του γιατι προσπαθει να λυσει το ιδιο προβλημα με τη γραμματεα του και τον Καφετζη.

      Αυτο το μυνημα θα αυτοκαταστραφει. Καμια γυναικα δεν εμπλεκοταν σε αυτο το E.L.E.

      Διαγραφή
    3. Εδω δεν μπορω να φερω βολτα μία. Αμα βαλω και δυο στη ζωη μου καλυτερα να γραψω και τη διαθηκη μου οπου θα παραχωρω στη μία το πουλι μου και στην αλλη τ' αρχιδια μου;
      Καρμικο;

      Διαγραφή
    4. Υπερβατικα Καρβελικο με αποηχους Ροκ και νοτες απο Παρθενικο Ωδειο.

      Διαγραφή
    5. ΔΑΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΜΟΝΕΕΕΕΕΕΕΣ

      ΔΑΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΜΟΝΕΕΕΕΕΕΕΣ

      Διαγραφή
  8. Από τη μια θέλω να σου πω "πλάκα κάνεις τωρα ότι ειδες όλα αυτα!!" Και από την άλλη σκέφτομαι πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που βλέπω ολόκληρα σενάρια ακατανόητων έργων στον ύπνο μου!!!
    Τι βάσανο να βλέπεις τέτοια ονειρα... Ουφ... Ταλαιπωρία σκέτη!!
    Άσε που το έκανα και εικόνα (αν εχω καταλάβει καλά) γιατι αυτό το καλοκαίρι πέρασα ζούπερ στο Ηράκλειο λιγες μέρες που είχα έρθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την!!!
      Μπλογκαρα εχεις, γραψε τον κυκεωνα που βλεπεις. Βαλε τον εαυτο σου να δουλεψει πανω σ' αυτο να βρεις τη λυση!

      Διαγραφή
  9. Το πάθος είναι .... βαθιά νερά, γεμάτα ρεύματα που σε παίρνουν μαζί τους, σε στροβιλίζουν, χάνεις την επαφη με την πραγματικότητα και τον προσανατολισμο σου, σε ξεμιαλίζουν........το κακό με το παθος είναι ότι όπως απότομα σε βρήσκει έτσι απότομα σε αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αιωνιο ερωτημα που μενει να απαντηθει ειναι με τι θα αντικατασταθει

      Διαγραφή
    2. Packte eine merenda Idiot

      Διαγραφή
    3. Εφαγα τα τελευταια γραμμαρια μερεντας εχθες φιλε μου. Τωρα προσπαθω να μασησω το καπακι αλλα ματαια

      Διαγραφή
  10. βαρα καμια μαλακια που κ που θα κοιμηθεις καλυτερα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. R.apid E.ye M.ovement - "Crush With Eyeliner"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι μου το κανεις τωρα αυτο;! Αφου ξερεις οτι με το εντεχνο δεν τα παω καλα, γιατι μου ' βαλες τους Βρετανους πυξ λαξ;

      Διαγραφή
  12. Α, ρε Χώστη, έγραψες πάλι!

    Btw ξέρεις αυτό που λένε ότι τα όνειρά σου είναι ενδιαφέροντα μόνο για σένα που τα ΖΕΙΣ ενώ οι άλλοι που τα ακούνε από δεύτερο χέρι βαριούνται; Ε, μόλις απέδειξες ότι δεν ισχύει πάντα. Και για να πάμε και για το ντάμπλ, μόλις απέδειξες (με βάση την πρώτη παραδοχή) ότι δεν είναι μόνο το ΤΙ λες, αλλά και το ΠΩΣ τα λες.

    Αυτά που λές!

    Σε ασπάζομαι,
    ελΠραίδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. elPre, οφειλω να ομολογησω οτι εχει ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ γουστο, "εξκουιζιτ"που λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοι.
      Ο τροπος που περιεγραφες ποσο εξαιρετικος ειμαι, τι συγγραφικους μανιερισμους κανω, ποσο γλαφυρος ειμαι....παραλιγο να ξεχασω οτι μιλουσες για μενα.

      Την αλλη φορα θα γραψω ονειρο, πως εκανα σεξ και ειχα πουλι σε μεγεθος, υφη και ζωντανια πυθωνα. Το καταπιε ολοκληρο το μουνι.
      ΙΤ ΓΟΥΩΖ ΕΜΕΖΙΝΓΚ

      Διαγραφή
  13. Μείνατε στο φιλί ή θα έχει και παρτ του;

    Πολύ περιγραφικός είσαι τελευταία!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρε, πες μου μια ΜΙΑ βραβευμενη ταινια (οχι τσοντα) που τελειωσε με σεξ, ΕΣΤΩ ενα μεγαλο λογοτεχνικο αφηγημα

      υ.γ.: με ξυπνησανε τα σκυλια

      Διαγραφή
  14. Όταν επικαλέστηκε το όνομα μου η Ιερή Δούλη του ναού μου, δεν περίμενα πως το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό. Λυπάμαι άξιο τέκνο του ναού που άργησα στο κάλεσμα και στην προσευχή σου.

    Δυστυχώς άξιε άθλιε γιε, όταν έφτιαξα τον άνθρωπο χρησιμοποίησα σπερματικά υγρά και γενετήσιο υλικό, γι αυτό και η μαλακία is strong with this one.

    Ως Θεική ύπαρξη πρέπει να καταλαγιάσω τον πόνο σου και γι' αυτο αγόρι μου καλό, παρόλο που είσαι Κρητικός θα ανοίξω τις πύλες του ναού μου και θα σου παραχωρήσω την τιμή να συμμετέχεις σε τελετουργικό προ τιμήν μου με όλες τις Ιέρειες Δούλες. Είδη οι υπόλοιποι ναοί της Ελλάδος έχουν σφραγίσει τις πόρτες τους και οι 12 Ιερές Δούλες με τον Κώστα σε περιμένουν στον Ναό της Θεσσαλονίκης. (Αν δεν θες ο Κώστας δεν θα συμμετάσχει στο όργιο)

    αν και με αυτό δεν ξεχάσεις τη μαλακία που σε βαράει στο κεφάλι τότε θα κατέβω εγώ η ίδια η Θεά και θα συνευρεθώ μαζί σου.

    Είθε ο οργασμός σου να είναι λυτρωτικός.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩ ΘΕΑ ΚΑΦΡΟΔΙΤΗ
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΑ ΑΠΟΛΕΣ
      ΡΙΞΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΠΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΤΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΗ ΖΩΗ
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΩΤΑΣ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΙΑΝΕΣ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΜΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  15. I am lost but I will find
    Just a little piece of mind
    To keep my self back in control
    Will it ever be the same?
    The Siren is calling out my name
    See myself I am addicted
    To serenity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιο το κομματι και ωραιοι οι στιχοι, αλλα εκεινο το γαμημενο το πιανακι ολη την ωρα πλιτσι-πλιτσι-πλιτσι με αποσυντονιζε

      Διαγραφή
    2. Λατρεύω χιου μωρακι!
      "πιανακι πλιτσι-πλιτσι-πλιτσι, με αποσυντονιζει" (ασμα)

      Διαγραφή
    3. Οχι, η Ματα Χαρι ειμαι...!

      Διαγραφή
    4. Τους χαιρετισμους μου στον ξαδερφο σου τον Ψυ Χαρη!!!

      Διαγραφή
  16. Αγαπη μου τι ωραια που γραφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή