Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΡΟΥΤΑΛ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑ


(προειδοποιώ τον αναγνώστη, αν έχει σκοπό να συνεχίσει την ανάγνωση, να σταματήσει να τρώει.. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες αναρτήσεις μου που ίσως σου γυρίσεις το στομάχι χωρίς καν να βάλω φωτογραφικό υλικό)





τσάπτερ ουάν: ο κρυφός εμετούλης

  Θα ξεκινήσω απαλά....σαν χάδι από κορμό δέντρου.
Βλέπω συχνά κάποιους και ρωτάνε "μα γιατί ρίχνεις νερό στην οδοντόβουρτσα πριν βάλεις οδοντόπαστα" και σε κοιτάνε κιόλας λες και σκότωσες βρέφος, σαν να έχεσες πάνω στο ουράνιο τόξο...σαν να βίαζες ρινόκερο απολογούμενος πως δεν σου κάθεται γκόμενα.
Ε, αφού είναι τόσο γαμημένα βαρύνουσας σημασίας η ερώτησή σου και δεν σε ενδιαφέρει π.χ. αν η Γη έχει δεύτερο φυσικό δορυφόρο (δεν έχει, ο 3753 Cruithne δεν μετράει σαν δορυφόρος) τότε να σου λύσω την απορία.
Όταν χέσεις, από το σκατό -πέρα από την ευωδία- εξαπλώνονται στον αέρα και κολοβακτηρίδια τα οποία, λόγω της υγρασίας που έχει στη βάση της τρίχας, βρίσκουν στην οδοντόβουρτσά σου ένα υπέροχο μέρος να πολλαπλασιαστούν. Εκεί κάνουν παρέα και με άλλους αερόβιους και υδρόβιους μικροοργανισμούς, μετατρέποντας την πρωινή σου πίπα στην υγιεινή του στόματος σε ένα μπουκάκε-όργιο της μικροβιολογίας. Χύσε μέσα, πούτσες, πίπες, σκατά, κλανίδια και ό,τι άλλο αηδιαστικό μπορεί να δημιουργήσει μια τόσηδά χλαμουτσίτσα μαζί με τα εκατομύρια άλλων παθογόνων φιλαράκων του, βρίσκονται πάνω στην οδοντόβουρτσά σου.
   Όμως σαν καλός μαλάκας θα μου πεις "μααααα πάνσοφε Χωστήρα, όλα αυτά δεν καταστρέφονται με το φθόριο της οδοντόκρεμας;" Μικρέ και ανόητε όχι. Διότι αν δεν ρίξεις πρώτα νεράκι πάνω της, ώστε τα δραστικά στοιχεία της να κάνουνε μπουρμπουλήθρες και σαπουνάδα για να εξαπλωθούν παντού, εσύ μαζί με τα σιχάματα που αναπτύχθηκαν στο στόμα σου, θα τρως και τις πιτσιλιές από τα σκατά σου. Θες κάτι τέτοιο; Ούτε κι εγώ νομίζω.





 τσάπτερ του: η μαία

   Ποτέ πριν στη ζωή μου δεν είχα παρακολουθήσει γέννα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Οι φήμες λένε ότι μια μητέρα κατά τη γέννα μεταμορφώνεται σε κάτι που ο πατέρας του παιδιού αναγνωρίζει ότι δεν ήταν το ίδιο που πηδούσε πριν 9 μήνες. Φήμες λένε πως μια γυναίκα που γεννά έχει τόση δύναμη που μπορεί να διασπάσει κι άλλο το σύριζα σε σημείο που η διάσπαση να φτάσει στο Μποζόνιο του Χιγκς. Φήμες λένε πως μια γυναίκα όταν γεννάει ουρλιάζει σαν να πηδιέται με κάποιον καλύτερο από σένα, ευτυχισμένε νέε πατερούλη!!
  Ας έχει όμως, γιατί η γέννα μιας γυναίκας είναι σαν κλανιδάκι περιστεριού κόντρα στο απαλό μελτεμάκι που φέρνει ευωδιές γαρύφαλλου και γιασεμιού όταν το συγκρίνεις ΜΕ ΤΗ ΜΠΡΟΥΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΞΕΓΕΝΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ.





Όσο μεταλάς κι αν είσαι, όσο κι αν γουστάρεις να βλέπεις ταινίες με αποκεφαλισμούς, μαρτύρια και κανιβαλλισμούς, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που βίωσα.
Προσπερνάμε με γρηγοράδα που από το πρωί τριβόταν απάνω μου και μου νιαούριζε "γεννάω μαλάκα, νιώσε". Ευτυχώς με τις ξένες γλώσσες τα πάω καλά....φχιούυυυυ μαν...
Πάω και της φτιάχνω με πετσέτες ένα μέρος να γεννήσει και την κουβαλάω εκεί. Μόλις άρχισαν οι συσπάσει άρχισε η πουτάνα και έγλυφε το μουνί της και τα βυζιά της...."Μαλάκα" λέω και μου έδωσα ένα χαστούκι να συνέλθω. Σηκωνόταν-ξανακαθόταν. Ούτε νιάου ούτε μαλακίες...αμίλητη. Ήμουν μόνος στο σπίτι και γι' αυτό δεν έφευγα, αλλά αν ήταν άλλος μαζί μου θα τους παρατούσα να πάω στα χωράφια να μοιράζω πούρα στα αδέσποτα
Κυρία που λέτε η γάτα, τεντωνόταν, καθόταν, γλυφόταν και ξανά.
   Μέχρι που σε κάποια φάση κάτι ξεπροβάλλει απ' το μουνί της...
   Ήταν λεπτό και μακρόστενο και σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με κεφάλι, όπως γίνεται με τα ανθρώπινα μωράκια
"Ω γαμωτημπαναγίατου, τί γινεται εδώ, τα άντερά της γεννάει;; Θα σκοτώσει το μωρό;;; Τι γίνεται ναπουμε;;;".
    Γρήγορα στο μισάωρο απάνω τη σακουλεύτηκα ότι ήταν η ουρά του πρώτου γατακιού και να της στέλνω εγκεφαλικά μηνύματα αγάπης να ξαναρουφήξει στο μουνί της την ουρά και να το γεννήσει σωστά, αυτή τη φορά με το κεφάλι. Μάλλον όμως είτε με έγραφε στην ουρά της -γιατί το μουνί της ήταν πολύ απασχολημένο- είτε το παγκόσμιο ρούτερ τηλεπάθειας είχε βλάβη.


Μέσα σε μία ώρα ξεπρόβαλλε όλη η ουρά και το πρώτο ποδαράκι κι εγώ εκεί, ένας βράχος γεμάτος αγωνία μήπως χρειαστεί κάτι. Σε κάποια φάση, το μισογεννημένο γατί αφήνει μια μικρή κουραδίτσα,ίσα-ίσα για να κάνει εντυπωσιακή είσοδο. Κατευθείαν η μάνα χωρίς κουβέντα, βάζει γλώσσα και την τρώει
ΝΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΙΤΣΑ....
  Ένα κατάμαυρο γλιτζιασμένο τόπι που κουνιότανε βρίσκεται στην πετσέτα και η μάνα να γλύφει και να τρώει το προστατευτικό σακούλι που το περιέβαλλε. Καπάκια αρχίζει και τρώει και ομφάλιο λώρο. Είχα μείνει με το κάγκελο στο χέρι...έτρωγα αργά-αργά ιμάμ-μπαϊλντί με φετούλα και δεν έχανα στιγμή.
   Με μια απότομη κίνηση βγαίνει κι άλλο ένα σακουλάκι από το μουνί της γάτας που έμοιαζε σαν νεφρό και συκωταριά που κουνιότανε και η πουτάνα με μια απότομη κίνηση άρχισε και το έτρωγε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!! Μιλάμε για αυτοκαννιβαλισμό κι εγώ νόμιζα στην αρχή ότι ήταν άλλο γατάκι, αλλά μετά πήρα πρέφα ότι πρόκειται για "διάφορα όργανα" και μετά άρχισα σιγά-σιγά να μεταφέρω τις μελιτζάνες από το στομάχι στο πιάτο μου.

   Μέσα σε μία ώρα γέννησε άλλο ένα και αυτό ήταν το σόου...ήσυχη, ούτε κιχ....κυρία η γάτα, όχι σαν κάτι άλλες που γεννάνε και σπάνε το φράγμα του ήχου "Χιούστον έχουμε πρόβλημα, όβερ" "Ποιο είναι το πρόβλημα Απόλλο 13, όβερ;" "Γεννάει η Κική σ
τα Λιόσια, όβερ", "Ρότζερ δατ Απόλλο 13"..










38 σχόλια:

  1. Μαλάκα, είσαι σάπιος και απαίσιος. Πάω να δω το Serbian Film για να στανιάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΜΕΓΑΛΕ ΘΩΜΑ ΒΑΡΒΑΡΕ, ΕΠΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΣ ΚΒΑΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΘΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΚΕ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΚΣΟ ΚΑΙ ΜΕΚΑΤΕΘ ΠΑΚΑΡΤΙ ΜΟΧΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑΚΙΟΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΛΑΠΑΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΦΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΦΤΑ

      Διαγραφή
    2. Υπαρχουν κλαμπακια που θα προβαλανε το serbian film ? Αν βαλουν το combat shock, ενα οποιοδηποτε guinea pig και ενα οποιοδηποτε τυχαιο j-horror ερχομαι απο κει να τα πιουμε.

      FMM

      Διαγραφή
    3. τo 'ξερα πούστη Φουτμασάζ Μάστερ ότι ήσουν εσύ, πριν καν δω το φουμουμού.

      Εσείς οι ψαγμένοι να πάτε να δείτε τέτχοια. Εμείς τα λαϊκά παιδιά βλέπουμε Top Knowledge που είναι σαν Top Gun αλλά με ταρίφες

      Διαγραφή
    4. αφιερωμα σε τροχαια με ταριφες εχουν ; Ξερεις τωρα, σαν εκεινες τις ταμπελιτσες με τους καρκινους στα πακετα των τσιγαρων αλλα στο διαδραστικο.

      FMM

      Διαγραφή
    5. ναι, κάτι ατάκες τύπου "ξέχασα το πορτοφόλι στο σπίτι" η οποία και συνοδεύει τροχαίο σε πιάτσα ταξί με παρελκόμενο μπουκάκε από όλη την ταριφοπαρέα

      Διαγραφή
    6. Αυτο εχει μια διακριτικη μποχα απο Γαρδελη να φωναζει "με θυμασαι ρε πουστη ;"

      Διαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ, έκαμες την προσπάθειά μου για απώλεια βάρους πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω ντοκτορά στην νευρική ανορεξία και την παθολογική ασιτία. Η εργασία μου περιλάμβανε γραφικές περιγραφές που να μην μπορείς να τις ξεχάσεις όσο διαρκεί η πεντάλεπτη ανάγνωση του άρθρου!

      Διαγραφή
  3. Ελα παραδεξου το..ολα αυτα τα ειπες για να μη ξαναφαμε μελιτζανες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κρυφό μου σχέδιο αφορά τις μπάμιες...ούτως ή άλλως λίγοι τις τρώτε αλλά εξακολουθούν να είναι πανάκριβες, όσο πιο μικρότερη ζήτηση τόσο πιο χαμηλή τιμή. Στο τέλος θα αγοράζω δυο κιλά μπάμιες για ένα κομμένο νύχι ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ έτσι πέφτουν οι αγορές ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ(παρανοϊκό, σατανικό γέλιο με ηχό στο βάθος του τούνελ της διαπλοκής που αργοσβήνει)

      Διαγραφή
    2. Αλλο ενα σατανικο σχεδιο του σατανικου μυαλου Χωστηρος.!

      Διαγραφή
    3. Ετσι οπως παμε στο τελος οι λαικες θα ειναι το κοντινοτερο που θα εχουνε οι γεροι σε χρηματιστηριο για οτι μεινει απο τη συνταξη τους.

      Οι μπαμιες του Κωστακη θα ειναι φτηνοτερες αλλα με λιγο φυτοφαρμακο περισσοτερο απο του Γιωργακη που θα εχουνε και λιγο χυσι επειδη επιανε το πουλακι του Αμπντουλ στις χημικες τουαλετες.

      Για να μη πουμε για το τρελο αγορι με τις μελιτζανες διπλα απο τη καντινα που ψηνει τα.... λουκανικα. Και τα μανιταρια για τους πιο περιπετειωδεις.

      Λιμιτ απ, σφυροκοπημα νταουν. GET TO THE CHOPPER EVERYBODDY GET OUT.

      Διαγραφή
    4. Μετα το σχολιο του Ανωνυμου θα καταργηθουν οι μπαμιες οριστικα
      απ τη μεσογειακη διατροφη..:)

      Διαγραφή
  4. Χωστήρα μπρουτάλ
    Πάρε το Νεπάλ

    Σίχαμα Χωστήρα
    Άναψε λαμπτήρα

    Γέννα δεν έχω παρακολουθήσει ούτε από εγκυκλοπαίδεια, χαρά στο κουράγιο σου!
    Όσο για την οδοντόβουρτσα, πάντα στο ντουλαπάκι. Αλλά και πάλι νερό, γιατί αμα δεν κάνει αφρό τι διάολο δόντια πλένεις; Δηλαδή στο σφουγγάρι του μπάνιου δε ρίχνουνε νερό αυτοί; Στο σφουγγαράκι των πιάτων; Έλα βουρτσί στον τόπο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελ Πρεζιντέντε, αν κάποτε το ρίξω στο γκέυ με τους αναγνώστες, θα είσαι ο πρώτος που θα ψάξω γιατί τα βρίσκουμε στην επιστήμη ναπουμε και ξέρεις δεν υπάρχει -λέει- κάτι πιο καβλωτικό από το μυαλό, ελπίζω να είσαι υδροκέφαλος.

      p.s.: α λοβγιου

      Διαγραφή
    2. Για σένα γίνομαι και υδρόψυκτος (προς το παρόν είμαι ιδρώψυκτος)

      Μάτσα-μούτσα κάργα

      Διαγραφή
    3. Φιλιά στις φρυδότριχες παλιοσκατοκαβλιάρη

      Διαγραφή
    4. Ειδες τι κανεις αμα εχεις..... ΜΠΑΜΙΕΣ για φαγητο ;

      Συντομα και με Κωνσταντοπουλου σε BDSM με Αδωνη και θεατες στη 1η τη γραμμη Τσιπρα και Σαμαρα. Πορτιερη τον Μειμαρακη. Ταμια τον Γιωργακη και υπευθυνο κυλικειου τον Βενιζελο.

      Διαγραφή
  5. Μόνο δύο γατιά γέννησε ρε φίλε, κάτι μου βρωμάει, είσαι σίγουρος ότι τα άλλα που έτρωγε δεν ήταν τα χαλασμένα παιδιά της; Δεν πιστεύω να την ξαναχαιδέψεις μετά από αυτό;
    Εγώ πάντα καθάριζα την οδοντόβουρτσα, όχι γιατί σκεφτόμουν τα κωλοβακτηριδία, αλλά ρε φίλε, στο στόμα μου θα το βάλω, να μην το πλύνω πρώτα; Είμαι λίγο υποχόνδριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, είμαι σίγουρος ότι ήταν εντόσθια γιατί έμοιαζαν με σεφταλιες τυλιγμένες στο άντερο και ας έκαναν κουνιόντουσαν. Αυτά τα εντόσθια είναι υπεύθυνα για τις συσπάσεις πριν τη γέννα....και επίσης ήταν εμφανείς κάτι συκωταριές εκεί μέσα, δεν έμοιαζαν με νεογέννητα γατιά.

      Έως τώρα μετά από τόσο μπρουταλίδι τις έχω ρίξει κάτι χαϊδέματα που τώρα μου κάνει άσεμνες προτάσεις και μου λέει να γίνω ο πατέρας των παιδιών της, αλλά εγώ τη βλέπω μόνο σας φίλη.

      Για την οδοντόβουρτσα μόνο να σου πω ότι, μετά το κείμενό μου, το σχόλιό σου και του elPre πάνω σε αυτό το θέμα είναι τα πιο λογικά.
      Μπράβο, είσαι ένας υγιής σπλατερογκοράς

      Διαγραφή
    2. Η εξοικιωση σου με τις γατησιες σεφταλιες και το αιλουρωειδες φρεντζονινγκ δεν σε κανει υγειονομικα καταλληλοτερο για εκπρωσωπο της πανελληνιας συνομοσπονδιας οδοντιατρων και κατα συνεπεια δεν βλεπω τροπο με τον οποιο να μπορεις να κλεισεις ραντεβου χωρις να δημιουργησεις παρεξηγησεις εκτως και αν αποφασισεις να πας στη γειτωνα χωρα μαζι με τις ορδες παπουδων που τρεχουν για ιατρικα τσεκαπ πριν και μετα τα κωλομπαρα.

      Διαγραφή
    3. μόνο εσύ κι ο Ταύρος μου γαμάτε το μυαλό με τα σχόλιά σας. Από μόνοι σας είστε θεοί και δεν νομίζω άλλος Έλληνας μπλόγκερ να είχε ποτέ την τιμή και τη χαρά να έχει σχολιαστές εσάς τους δύο.

      Βαθιά σέβη

      Διαγραφή
  6. σιγα ρε Μανο που το βλέπεις το παράξενο?? αυτο που τρωει η γατα ειναι τα βλαστοκύτταρα! εχουν πολυ μεγάλη θρεπτική αξια και τη βοηθάνε να εχει δύναμη κατα την περίοδο του θηλασμού, γιατι μπορει να κανει 5,6 ή και 7 γατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είχα ιδέα ρε συ ότι ήταν βλαστοκύτταρα μέσα σε αυτές τις κύστες, αλλά και πάλι είναι εξαιρετικά κτηνώδες να βλέπεις το ζώο να τρέφεται κυριολεκτικά από τις σάρκες του. Από την άλλη, οι έγκυες γυναίκες που έχουν μόλις γεννήσει, λαμβάνουν κάποια αντίστοιχη τροφή;

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά όχι αυτές που έχουν γεννήσει, οι άλλες που θέλουν να μείνουν για πάντα νέες. Επίσης τρώγωνται και τα έμβρυα ή και τα βρέφη για τον ίδιο λόγο από τις γυναίκες, και για σούπερ στύση από τους άντρες. Όλα τρώγωνται.

      Διαγραφή
    3. ρε λαθος εισαι τελείως τζαζ!

      Για τις γυναίκες οχι, δεν παίζει κατι τέτοιο! Η γατα ειναι ατελής οργανισμός. Αν δεις ενα χαρτη του εσωτερικού οργανισμού της δεν εχει και τπτ μεσα. Ενα στομαχι μια καρδια και ενα άντερο, δλδ δεν παράγει οσα χρειάζονται τα μωρα απο το θηλασμό οπως οι γυναικες.
      Οι ανθρωποι τα τελευταια χρονια με την εξέλιξη της κρυονικης, κρατάνε τα βλαστοκυτταρα μετα τη γέννα, που με καποια επεξεργασία ειναι σε θεση να θεραπεύσουν διαφορες ασθένειες και ειναι και συμβατά και για τους γονεις.

      Διαγραφή
    4. Τι να σου πω, την τελευταία φορά που μαγείρεψα γάτα, όταν την άνοιξα, ότι είχε μέσα, τα πέταξα να τα φάνε οι γάτες μου και δεν τα έψαξα ένα ένα.
      http://www.ooze.com/ooze13/cats.html

      Όσο για το βλάστοκύτταρο, μη μου το λες εμένα, πες το στους κινέζους, αυτοί τα τρώνε.
      http://theseoultimes.com/ST/?url=/ST/db/read.php?idx=7333

      Διαγραφή
    5. Λαθος Ταινιες με τελειωσες..!! Μονο μπαμιες.!!

      Διαγραφή
    6. Να τι τρώνε τετράποδα και δίποδα ζώα:

      http://www.imommy.gr/egkimosini/toketos/article/2737/eseis-tha-trwgate-ton-plakoynta-sas/

      Διαγραφή
    7. Μπαμιες μονο απο το "Αγροκτημα Τακης". 100 % οικολογικες, απο νταβραντισμενους σκληρα εργαζομενους αγροτες και κατεψυγμενες στον ιδρωτα τους.

      Με την ευγενικη χορηγια της Ευρωπαικης Ενωσης για την καταπωλεμιση της ανεργιας και των ανθρωπινων δικαιωματων.

      Διαγραφή
    8. Αλλον γαμάω άλλον τελειώνω; Να συντονιστούμε λίγο. Οι μπάμιες δεν είναι άσχημες, έχουν και τριχίτσες (σαν τα ακτινίδια) και είναι σαν ζωάκια, αν και τα ακτινίδια έχουν πιο πολύ πλάκα.

      Διαγραφή
    9. Ακτινιδια λαδερα στο φουρνο με τις τριχες.

      Η νεα συνταγη του ΑΚΗ για οσους νηστευουν και με γατισια εντοσθια για οσους θελουν κατι πιο εξωτικο.

      Σηκωθειτε τωρα απο ντιβανια, καναπεδες, καρεκλες και ανακλιντρα για να προλαβετε.

      Συντομα και στο κοντινοτερο κοινωνικο συσσιτιο της γειτωνιας σας. Μια κοινωνικη προσφορα της πιο προσφατης ΜΚΟ του ΓΑΠ.

      Διαγραφή
  7. Πες μου πως δεν ξέρεις ότι παραδοσιακά πολλές φυλές κα τώρα οι πιο μοντέρνες μάνες τρώνε τον πλακούντα τους γιατί λέει βοηθά το θηλασμό;

    (Τώρα το έμαθες. Ξέρω.. ΜΠΛΙΑΑΑΑΧΧΧΧ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή