Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

SUCK IT UP AND LIVE WITH IT!!!






 γεια σας αθρώποι μου


είμαι η Αρχή στον μπλόγκερ, ο μόνος αρμόδιος για να σχολιάζω διάφορα σκατά, καλά ή κακά επειδή it just happens to know shit man!!!


τελευταία έχει υποπέσει στην αντιληφτικότητά μου ότι διάφοροι σχολιαστές με σχολιάζουν. Σε κάποιους απαντώ και σε κάποιους δεν προλαβαίνω να απαντώ, αλλά ορκίζομαι τα διαβάζω όλα τα σχόλια. Μπορεί να ξέρω μόνο 14 γράμματα, αλλά ορκίζομαι ότι τα διαβάζω όλα.


Το κακό είναι ότι μερικοί νομίζουνε ότι τους ξεπετάω με μικρές αναρτήσεις. Ίσως. Αλλά είμαι σαν τον γαλατά στις αμερικάνικες ταινίες: διανέμω το γάλα τακτικά, πάντα φρέσκο και στην ώρα του και παράλληλα πηδάω και τη μαμά σου. 


 τώρα στο θέμα μας



εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος με τη χρυσή αυγή

αρχικά δεν ήξερα τι ήταν αυτό και νόμιζα ότι ο κόσμος απλά έγινε ρομαντικός και ξυπνάει πρωί-πρωί, τρίβει τα δόντια του, φτιάχνει φραππέ και δυο τσιγάρα και τρέχει να δει την αυγή του ήλιου για να έχει έμπνευση για δυο δυνατά κλανίδια και το επερχόμενο χέσιμο στη ντουαλέτα, που είναι βασική λειτουργία του σώματος και μετά τρέχει στις γέφυρες να το γράψει με σπρέι, για να μάθουν το μυστικό και οι δυσκοίλιοι. Και είπα "ζήτω η χρυσή αυγή" και "τέρμα πια ακτινίδια".

μετά κάποιοι (που νόμιζα ότι ήταν φανατικοί δυσκοίλιοι), πήγαν με άλλα σπέι και το έκαναν "χρυσά αυγά", πράγμα που κατάλαβα ότι είναι λάθος, γιατί έτσι και φας αυγά, πόσο μάλλον χρυσά, θα χέσεις αλλά η βρώμα από τέτοιο όλεθρο, θα βάλει σε καραντίνα όλη τη γειτονιά.


είμαι όμως άνθρωπος του λαού και πήγα και ρώτησα τι ήταν αυτή χρυσή αυγή και μου είπανε ότι είναι ένα πολιτικό κόμμα και μπήκα στον κόπο να το ψάξω πιο πολύ.

αυτό που ανακάλυψα είναι τραγικό και αποκαρδιωματικό, με αποκαλυπτικές επεκτάσεις και τέθοια.

απ' ότι φαίνεται μαζευτήκανε παιδιά με εκτεταμένα προβλήματα τριχοφυίας και κάποια με καρκίνο που τους κάνανε θεραπεία με χημικά και κάνανε κόμμα και έχουν αρχηγό ένα χοντρό τύπο, που απ' ότι φαίνεται δεν έχει τέτοιο προβλημα.

Τώρα δεν ξέρω τι τους λέει, αλλά μάλλον τους υπόσχεται τζάμπα λέηζερλάην κλίνικς και τέθοια και ψηθήκανε. Οπότε έγιναν συμμορία και γκάνγκσταζ και βαρούσανε άλλους τύπους που είχαν όλα τους τα μαλλιά. Αυτοί τώρα οι τύποι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ έτυχε να είναι από άλλες χώρες, γιατί ως γνωστόν, εμείς οι έλληνες καραφλιάζετε από σχετικά μικρή ηλικία. Και μετά τα παιδιά της χρυσής αυγής γράφανε και διάφορα συνθήματα, που αν τα έβλεπες στο φβ, θα καταλάβαινες ότι μάλλον προερχόταν από το στάτους κάπχοιου μικρού κοριτσιού που την παράτησε ο γκόμενός της.


αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και κάπου εδώ έρχομαι εγώ σαν Ανώτερη Αρχή για να βάλω ένα τέλος




για να έχεις μια υγιή κοινωνία που θα μπορεί να χτιστεί το μέλλον χρειάζεται Νους









αλβα-Νους
πακιστα-Νους
ινδια-Νους
μπαγκλαντεσια-Νους

και άλλους




κάποιοι παίρνουν το μέρος των χρυσαυγιτικών, κάποιοι το μέρος των μεταναστευτικών 

(αλήθεια ποιά είναι η θέση της χρυσής αυγής για τα μεταναστευτικά πουλιά που μπαίνουν στη χώρα μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς δικαιολογητικά και κλέβουν τις φωλιές και τα ψίχουλα των δικών μας ντόπιων πουλιών; Πιστεύουν ότι πρέπει να γυρίσει πίσω ο ερωδιός και το φλαμίνγκο στα γαμωκλίματα που ζούσαν; Να ψοφήσει το κωλοχελίδονο; ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥΣ;)


κάποιοι βέβαια που είναι λίγο πιο εναλλαχτικοί ντρέπονται να πάρουν θέση, γιατί ναι μεν δεν τους κάθεται καλά η αλβανική φάτσα στην οικοδομή και ο πακ-μαν στο φανάρι, αλλά από την άλλη έχουν χτίσει και 2 σπίτια στην ουκρανίδα που χουφτώνουν κάθε βράδυ στο κωλόμπαρο....οπότε χρυσή αυγή, αλλά με εξαιρέσεις.





υπάρχουν βέβαια και οι ακραίοι αντιχρυσαυγιτικοί, οι λεγόμενοι "αντίφα", που είναι αναγραμματισμός του "ριζοσπάστης" και φοβούνται ότι οι χρυσευγενείς θα κάνουν το τέταρτο ράηχ και θα επαναφέρουν το χίτλερ στη νεξουσία. Είναι όμως πολύ δύσκολο πράγμα, φίλε αντίφα, η νεξουσία. Δεν είδες τι έπαθε ο Τζιμ Κάρεη όταν ο θεός τον έκανε κι αυτόν θεό. Είχε στην αρχή νεξουσία και μετά έπρεπε να κάνει διάφορα σκατά και να απαντάει συνέχεια σε ι-μέηλ, μέχρι που τα παράτησε. Θέλει μυαλό η νεξουσία και τα παιδιά της χρυσής αυγής δεν έχουν πολύ γιατί το φαλακρό κεφάλι τους είναι συνέχεια εκτεθειμένο στη ραδιενέργεια του ήλιου και έχει γίνει κουρκουμές από τα χημικά της θεραπείας του καρκίνου, οπότε θα τα παρατήσουν σύντομα για να μπουν στη κλινική όπου θα ψοφήσουν με πόνους.




αυτά από μένα και θα τα ξαναπούμε σύντομα













 

22 σχόλια:

  1. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΓΙΟΥ ΒΙ ΈΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥ ΒΙ ΜΠΙ! Ευχαριστώ, you made my point, former-long-haired-Hostiras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι κι εσύ επιστήμονας, το κατάλαβα, αλλά πχοιοι είναι αυτοί οι Γιου Βι Έι και Γιου Βι Μπι; καινούριοι ράπερ;

      Χωστήρας=Future Long-Haired, Eternally Huge-Dicked

      Διαγραφή
  2. Δις ιζ μάϊ πόϊντ οφ βιού του! Γουέλ σεντ! Τζαστ του δε πόϊντ μάϊ φρέντ! Κιπ γουόλκινγκ!!! Γκουτμορνινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νάου ιτ'ς άφτερνουν, εντ άη εμ Τζόννυ Γουώκερ και τέθοια

      Διαγραφή
  3. Μα επιτέλους,
    επιτέλους ο τιτατανοτέ8οιος μίλησε! Τι να πω, νοιώθω σα διανοούμενος που ξυπνά ανυποψίαστος και πληροφορείται τη δήλωση Σεφέρη κατά της χούντας.
    Kudos & kudos &― γέλασα πολύ με τον καφέ μου (παρά το scatology του προλόγου που Αν ήμουν αρχισυντάκτριά σου θα τον έκοβα)..
    Το παραδίδω στις μάζες..
    ――――――――(το νους ανεκτίμητο..όσο κι η αιτιολόγηση.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παραδέξου το, δεν έχεις την απαραίτητη δόση προστυχιάς για να εκφραστείς όπως θες και έχεις και ψιλοχουντικά σύνδρομα έτσι;!;!

      Διαγραφή
    2. Παραδέχομαι: δεν έχω την απαραίτητη δόση προστυχιάς για να απαντήσω περί χούντας..

      Διαγραφή
  4. Έτσι εξηγείται λοιπόν το πρόβλημα στο κεφάλι. Λόγω έλλειψης τριχας. Κι εγώ τόσο καιρό που νόμιζα ότι τους έπεσε κανα καρπούζι στο κεφάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το καρπούζι δεν στέκει σαν δικαιολογία γιατί είναι εκτός εποχής και ακριβό

      Διαγραφή
  5. Ως διαμεννοούμενος θάθελα να προστέσω κι εγώ μια πινελιά άσχετης μικρογνώσης επί του ιζήματος αλλά ξέχασα τι ήθελα να πω... Κάτι για σαράφηδες, πάντως, και τα χρυσά δόντια του μακαρίτη του Χρυσοβελόνη σε συνδιασμό με τον Goldfinger (σχώραμε παναγιά μου) κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' αυτό το μπλογκ δεν βλαστημάμε τόσο αισχρά όπως μόλις έκανες.....άκου εκεί Σαράφ....Χωστήρα σχώρα με

      Διαγραφή
  6. Εγκω ντεν καταλαμπένι ελλήνικος αλλα φίλο πακ-μαν από φανάρι κάτω γκέφιρα κολοκιντους είπε ότι εσύ τα λέει μπολί καλά και ότι αγκαπάς εμάς τους ΝΟΥΣ. Επίσι λέει ότι είσαι και γκαμώ τα μπλόκερ κι ότι μια μέρα που τα βγκεί προτιπουργκό τα ντιόξει κρισί αυγκή από το ελλάντα και τότε εμείς μπορούμε ντούμε άσπρη μέρα. Είνι αλήτια αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήνι αλητεία αφτό, μι φοβάσι, με σαντάλι-πατερίτσα τα γκαμήσουμι Αυγήτσα

      Διαγραφή
  7. ο εραστής της μάνας σου,ο μεγιστάνας σου11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:01 μ.μ.

    Ωραίο άρθρο Τρύφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος. Αυτό με το νους με συγκίνησε..σαν την Βίρνα στα περιστέρια στους τίτλους αρχής στην λάμψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εννοείς τη θριλεράρα, καλά το είπες αλλά δεν έχει Βίρνα, αν το λες για το κατάπτυστο σίριαλ, ψόφα με πόνους εγγυμοσσύνης

      Διαγραφή
  9. http://vagelisstories.blogspot.gr/

    για...πρωτη φερα στο blog σου!

    ελα και απο το δικο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγελάκι το τσέκαρα το μπλογκ σου αδερφέ, αλλά ψάξε κι άλλα πράγματα πέρα από τη φοιτητική ζωή για να γράψεις και ξαναπέρνα να τα πούμε!

      Διαγραφή
  10. Κρατώ αυτό "οπότε θα τα παρατήσουν σύντομα για να μπουν στη κλινική όπου θα ψοφήσουν με πόνους" γιατί με συγκίνησε.
    Είσαι κρυφοσυντρόφι έτσι;
    Επίσης θεωρώ εξαιρετικά ρατσιστικό και αποτρόπαιο να μας ζηλεύουν εμάς που έχουμε μαλλιά και να μας κυνηγάνε. Ουσιαστικά το θέμα φίλτατε δεν έχει να κάνει με πολιτική, αλλά με αισθητική. Είναι οι καραφλοί εναντίον των μαλλιάδων. Εγώ φταίω που έχω καλύτερο γονίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ήμουν μέλος αγέλης (λύκων κυρίως), θα έλεγα ναι, but I'm Batman, not the hero this city needs, but the one this city deserves!!!

      συμφωνώ ότι είναι καθαρά πόλεμος αισθητικής και ζήλειας εναντίων ημών που δεν καραφλαίνουμε.....άαααααααασε που θεωρώ ότι οι ΕΛ ήταν όλοι τους χύμα φουλ μαλλί μέχρι κώλο και ουδεμία σχέση έχουνε με τους γλόμπους που κυκλοφοράνε με φάτσες σαν του μουσολίνι και διατείνονται καθαρότητα φυλής. Για να μη σε πω ρε Λύκε ότι εμείς ήμεθα πιο ελ απ' αυτούς κι απλά ζηλεύουνε τα μουνιά

      Διαγραφή