Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΕΡΟΣ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ




γεια σας τσούλες του πληκτρολογίου και κριτικοί της ασύρματης σύνδεσης


για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Χωστήρας, ο ένας και μοναδικός ευεργέτης, ο πραγματικός εφευρέτης των εκφράσεων "και τέθοια", "ξέρωγώ", "τέθοιαξέρωγω", "κάπχοιος" και "Α ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ". Η ενσάρκωση του "νους υγιε....ηγει...ιγιε....  ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΣ", με Νόμπελ λογοτεχνολογίας και άλλα τέθοια



  σήμερα θα σας μιλήσω για τα είδη γυμναστικής


πολλοί από σας έχουν αναπτύξει υπέρμετρους σκεμπέδες και όταν πάτε για εξετάσεις αίματος, οι γιατροί αναφέρονται σ' εσάς ως "το ζόμπι", μια και θα έπρεπε να είστε νεκροί με τέτοιες ποσότητες κορεσμένων λιπαρών ουσιών. Ενώ οι βαλβίδες στης καρδιάς σας ζητάνε διόδια από τα ερυθρά αιμοσφαίρια για να περάσουν μέσα.

άλλοι πάλι είστε τόσο φοβερά σκελετώδεις που κάνετε πολλούς ν' αναρρωτιούνται "μα αυτός ήταν το πιο δυνατό σπερματοζωάριο;"

και τέλος, πολλοί από σας είστε στα κανονικά επίπεδα, άλλα όχι τίποτα το ιδιαίτερο κι ενώ θέλετε να πάτε να κάνετε γυμναστική, φοβάστε το κράξιμο ή τα γυμναστήρια είναι τόσο ακριβά που πουλάς νεφρό για για να δεις το δικέφαλό σου.




 ο σκοπός του άρθρου μου είναι να σας κάνω να μην σκεφτείτε απαραίτητα τη λύση του γυμναστηρίου, αλλά να εξερευνήσετε και άλλα πράγματα





1.ΣΕΞ
αλλά επειδή δεν μπορούν όλοι να το κάνουν.......





 

2.Κολύμπι
πχιο τζάμπα δεν γίνεται. Αγοράζεις μόνο ένα ζευγαράκι καλά γιαλάκια και πας θάλασσα. Στα πρώτα μπάνια, αν έχεις ψωλή, θα την χάσεις κι αν έχεις σάλπιγγες θα γίνουν σφυρίχτρες, αλλά δεν έχει σημασία. Η θάλασσα θα ζεσταθεί και θα ξαναφυτρώσουν όλα. Ξέρεις-δεν ξέρεις μπάνιο, λίγο παίζει ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι να κουνάς χέρια-πόδια και να πηγαίνεις μπροστά όοοοοσο μπορείς. Αφιερώνεις μια ωρίτσα τη μέρα και όταν κουράζεσαι, σταμάτα για 2-3 ανάσες και ξανά-μανά.
Σύντομα θα δεις ότι θα πηγαίνεις για κολύμπι στη Ρόδο και και θα φτάνεις σε παραλίες που δείχνουν το "Ασημένια Φεγγάρια" χωρίς υπότιτλους.



3.Ποδήλατο
120 ευρώ περίπου για αγορά ποδηλάτου και γύρω στα 40 ευρώ το χρόνο για μικροεπισκευές.
Το ποδήλατο έχει την εξής μαγκιά που δεν το έχει ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέσο μεταφοράς. Έχεις όλα τα δικαιώματα και του αυτοκινήτου, αλλά και του πεζού, χωρίς καμία από τις υποχρώσεις του. Μπορείς να γίνεις όσο μουνόπανο θες στους δρόμους και να έχεις πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ δίκιο!!!Αυτό βέβαια με κάποια όρια και προφυλάξεις, αλλιώς θα βρεθείς με τιμόνι και μανέττα να σου κάνουν dp στο άτακτο κωλί σου και χωρίς βαζελίνη.
Το ποδήλατο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κατά πολύ τις αντοχές σου και να χάσεις σχετικά εύκολα και γρήγορα βάρος, αρκεί να ανεβαίνουμε και καμιά ανηφορίτσα και να αφιερώνεις κάνα 2ωρο. Εγγυημένα, θα δεις γρήγορα όλο το σύστημα, από τα ποδοδάχτυλα, μέχρι την κωλοτρυπίδα, να φουσκώνουν σαν ανεμογκάστρι και παράλληλα και χέρια-στήθος-πλάτη


4.fight club
ναι, καλά κατάλαβες. Βρίσκεσαι με τους κολλητούς και αρχίζετε να παλεύετε και να ανταλλάσετε φιλικά μπουνίδια και λαβές. Η πάλη από μόνη της είναι γυμναστική πιέσεων, αυξάνοντας τη μυική μάζα και  τους καρδιακούς παλμούς, που προκαλούν εφίδρωση και απώλεια βάρους (θυμάστε που σας έλεγα για πούλιτζερ ιατρικής που έχω;)
Τα κλωτσομπούνια ("πυξ-λαξ" στ' αρχαία, που καμία σχέση δεν έχουν με τα αυτοκτονικά πρεζάκια που βγάζουν τραγούδια με μπαρμπούνια και χρυσόψαρα), είναι αεροβική άσκηση που βοηθάει στην καρδιά και στη γράμμωση των μυών.



5.κάλτσες
.....όσο κι αν σας φανεί περίεργο, αν μουσκέψεις ΛΙΓΟ ένα ζεγάρι σκληρές κάλτσες από αγνό εργοστασιακό πλαστικό που σας πασάρουν σαν δήθεν 80% μαλλί και αρχίζεις να το βάζεις και να το βγάζεις, μετά από κάμποσες φορές θα αρχίσεις να νιώθεις μια υπεργαμημένη κούραση που θα σε κάνει να ορκιστείς ότι θα κυκλοφορείς σαν αιθίοπας από 'δω και στο εξής, ακόμα κι αν πατάς σε γυαλιά. Αυτή η άσκηση γυμνάζει ότι γαμημένο μυ ξέρεις και δεν ξέρεις, μέχρι και του λαιμού. Για τους πιο προχωρημένους, προτείνω ολόσωμη στολή κατάδυσης, με εγγυημένα αποτελέσματα Σβατζετέθοιου μπέσα όμως!!! Γυμναστική για το σπίτι!!







Κατακλείδα




Ο πόνος είναι αυτός που βοηθάει το σώμα να μπει σε κατάσταση αποβολής λίπους, γιατί αυξάνει την ταχύτητα της καρδιάς.
 Για να το καταλάβεις καλύτερα. Όταν είσαι άρρωστος με πυρετό και τέθοια, πονάει το κεφάλι σου, το στομάχι σου, τ' αρχίδια σου, ο κώλος σου....όλα πονάνε. Αυτό ρίχνει αδρεναλίνη στην  καρδιά και βάζει το σώμα σε κατάσταση "δώσ' του πούτσα του μαλάκα που ήθελε να βγει στο κρύο ξυπόλυτος". Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η απώλεια λίπους και τέθοια.




 Μυστικό στο χάσιμο βάρους είναι να πας για γυμναστική σχετικά πρωί, έχοντας φάει μόνο ένα καφέ και δυο τσιγάρα. Ακόμα κι αν πεινάσεις κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο οργανισμός σου έχει μια ιδιαίτερη "στρατηγική" και κλείνει το στομάχι μετά από μερικά λεπτά και μπαίνεις σε κατάσταση "δε μασάω τη μπούτσα μου και συνεχίζω".
Μυστικό στην απόκτηση βάρους (σωστού, μπράτσα και τέθοια), είναι μετά την προπόνηση ένα καλό γεύμα που να έχει μόνο τα απαραίτητα, τα οποία θα είναι και νόστιμα. Προτείνω (και είναι και αυτό που χρησιμοποιώ) ένα μεγάλο σέικερ με κουάκερ, γάλα, μέλι και κακάο και θα είσαι Σβατζετέθοιος.

Μεγάλη σημασία παίζει να ξεκουραστείς μετά τη γυμναστική, γιατί τότε είναι που πιάνει δουλειά ο αναβολισμός σου(δημιουργία μυικών ινών). Ο  πρωινός καφές και το τσιγάρο βοηθούν να πας να χέσεις με ευχαρίστηση και να χάσεις πιο γρήγορα κιλά. Επίσης βασικό είναι να έχεις κάτι να απασχολείς τον εαυτό σου για ένα οχτάωρο (δουλειά, χόμπι, γουατέβα), ώστε να μην ξεκωλιάζεσαι κάθε τρεις και λίγο στην άσκοπη μάσα.










 

27 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Να τα βγάλεις όλα αυτά και σε ντιβιντί "Ασκήσεις γυμναστικής με το Χωστήρα-Το τέλειο κορμί και τέθοια" που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ακριβώς κι επαυξάνω "no pain, you're gay"

      Διαγραφή
    2. Εξαιρείται το (1) sex- εκεί και με 'no pain gain' μια χαρά δουλεύει ο.. πώς τον είπες επμορφωτή μας; ..ο Αναβολισμός μας.

      Διαγραφή
    3. 'μάει και 'ρνει ο αναβολισμός, αλλά μετά θέλει και after-sex manchies κι εκεί τώρα πρέπει να προσέξεις να μην πάρεις κιλά!

      Διαγραφή
  3. Καλά ε επικό! Κλασικά στο 'χα! Αν παίκταμπλ λέμε! Ρισπέκ!
    Από μια εκπρόσωπο Φ.Ε.Τ.Α και τέθοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψιτ αυτό με την κάλτσα πόση ώρα το κάνω? Να αρχίσω με 80% βισκόζη για προθέρμανση?

      Διαγραφή
    2. ξεκίνα με ότι κάλτσα θες, προτείνεται και κάλτσα "σωματοφύλακα Ντ' Αρτανιάν' που είναι και πιο μεγάλες ή τύπου "τσολιάς" και κάν'το όσες φορές χρειαστεί μέχρι να ιδρώνεις


      ΦΕΤΑ;!;!;!

      Διαγραφή
  4. Ένα άρθρο αερογέφυρα προς τη Georgina. Αδελφά ιστολόγια σας θεωρώ πια.
    Ξέχασες βέβαια τη γιόγκα μου (ως πολύ γκαιυ φαντάζομαι δεν την αγγίζετε εσεις τα 'ρσενικά τση Κρήτττης).

    Όσο για την Ελληνική Γραμματεία πέραν του 'τέθοια'
    που όπου να 'ναι θα μπει σε λεξικό διότι (
    το εκτιμάς ελπίζω) είμαι η μόνη που εξακολουθεί να το βάζει σε εισαγωγικά,
    μας πρόσφερες και το 'πχοιοτικιά'
    καθώς και την κατάληξη Νικολούλιε, Δάφνιε κοκ..
    δηλαδή
    προσέφερες στο Δημοτικισμό φέρνοντας το χωριό στην πόλη.
    Respeeect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο θα αναρωτιέται αν τον λες χοντρό ή ξενέρωτο! Εγώ τι να αναρωτιέμαι άραγε? Αν έχω μουστάκια ή α(ντ)ίδια? Προτείνω να κάνω το alter ego του στο celebretoulini! Γιατί πήγε να κάνει την κοκκινοσκουφίτσα και του βγήκε λύκος (σε οίστρο)!

      Διαγραφή
    2. Ξενέρωτο δε θα τον πω (αν και θα μπορούσα αφού το παινεύεται που είναι drug-free Fanatic).
      Όμως κατ' ομολογίαν του υπήρξε ένα ... χμ.. παχουλό παιδάκι & σε τούτο εδώ το χώρο έχει αναφωνήσει 'ποτέ πια χοντρός' άρα έχετε κοινό θέμα αφού κι εσύ μίλησες για άσκηση κ.α. χρήσιμα για πρώην τροφαντούς, όχι;
      Εξ άλλου κάτι μου φαίνεται πως σου ετοιμάζει...
      ――Τώρα το αλλο ομολογώ δεν το άντεξα & δεν έχω παρακολουθίσει τι γίνεται εκεί. Ίσως... τις κρύες νύχτες του χειμώνα.. αν βάλει τσατ... ίσως ξαναπάω..

      Διαγραφή
    3. αυτή η στιχομυθία μου θυμίζει αισχρά "Τρωίλο και Χρυσηίδα", έργο γνωστού ακατανόμαστου άγγλης συγγραφέως

      Διαγραφή
    4. Αλήθεια Χρυσηίδα τη μετέφρασαν; Δεν το θυμόμουν.. Οπότε το παίρνω ως κομπλιμάν:
      είμαι η αραβωνιαστικιά του Αχιλλέα..

      Διαγραφή
  5. Εντάξει. Τωρα σιγουρεύτηκα. Είσαι γκέυ και λες ότι έχεις γκόμενα γιατί πιο συχνα χρησιμοποιείτε το κωλαράκι του παρά το δικο σου. Ακου "γυαλιά κολύμβησης"!!! Ου μωρή αδέρφω είσαι και νησιώτισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν κολυμπάς κάθε μέρα 1+ ώρα ασταμάτητα ΠΡΕΠΕΙ να φοράς, για να μην αρπάξουν τα μάτια σου αλάτι και επίσης για να βλέπεις να μην χτυπήσεις κανένα λουώμενο και συν τοις άλλοις, να μην πέσεις σε καμιά τσούχτρα και σου κάνει το τέλειό σου πρόσωπο σαν έρπη σε κωλοτρυπίδα....αλλά ξέχασα, εσύ είσαι μπαγλαμάς

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. έλα ρε συ, γιατί έτσι;!;!;! Μπορεί να μην είναι epic mount, αλλά στο cos-play είναι νάμπερουάν γιατί νομίζει ότι είναι easy rider/Vann Damm-γουωναμπίς....άκου που σου λέω

      Διαγραφή
  7. Ξέχασες το δυνατό γέλιο που γυμνάζει τους κοιλιακούς.
    Και αυτό δωρεάν..
    Μία βόλτα από τον Χωστήρα αρκεί.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαα!!!
      μερσί Μαργκό για τα καλά σου λόγια, αλλά μόνο κοιλιακοί μάνα μου δεν φτάνουν!!!

      δώσε κάτιτις παραπάνω!!

      Διαγραφή
  8. Σκούπισμα-σφουγγάρισμα-άπλωμα ρούχων-ψώνια (κάνουμε και βάρη...)-σεξ-περπάτημα (ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΌ ΡΟΔΕΣ!) δε μου τ'αναφέρεις καν.. Κόστος, δύο ζευγάρια παπούτσια το χρόνο. Γάμπα-κώλος=σίδερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι ΚΑΙ νοικοκυρά μωρή Ευτέρπη;!;!;!;!;!


      ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε λουκουμά, εσύ έχεις μπάτλερ;

      Διαγραφή
    3. πίστευα ότι με τη λαμπερή σου προσωπικότητα, ο ψηλός θα αναλάμβανε χρέη βαστάζου!!

      Διαγραφή
  9. Μάγκα πές περισσότερα γι αυτό το περίεργο που πίνεις. Δοσολογίες, γιατί βάζεις αυτά που βάζεις και τέθοια. Επίσης, γαμάς ρε φίλε όπως πάντα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή