Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΧΟΙΟΥΣ




χαιρετώ το κοινό μου

για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Χωστήρας, ένας διάσημος μπλόγκερ και ιδιοφυία σε όλα τα ζητήματα, με κορμί αγαλματένιο, πλέον ΚΑΙ με σεντόνια πεντακάθαρα


πριν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψή ότι υπάρχει ένα μέρος κάπου ψηλά, κοντά στη Σλοβανία και την Αστραλία, που λένε ότι εκεί είναι η κανονικιά Μακεδονία και ότι ο Μεγαλέξανδρος κατάγεται απ' αυτούς και άλλα τέτχοιους.


Ως γνωστός ερευνητής έκατσα και το έψαξα το θέμα και κατέληξα και σε συμπεράσματα και τέθοια



 Υπάρχουν καλά και κακά νέα


Τα καλά νέα είναι ότι, αυτή χώρα είναι ψηλά, ίσως κοντά στη Σουηδία ή τον Βόρειο Πόλο, οπότε οι κάτοικοί της θα είναι μάλλον ψηλοί και ξανθοί, οπότε δεν έχουν καμιά σχέση με το Μεγαλέξανδρο, που ήταν κοντός και ξανθός και φορούσε σαντάλια και μπέρτα σαν τον Ζορό ή κάτι τέτχοιους. 

Αν πας στη Σουηδία, αλλά και ακόμα πιο χαμηλά, στη Νορβηγία ή τον Καναδά, κανένας δεν φοράει σαντάλια γιατί κάνει κρύο και φαίνονται τα βρώμικα ποδόνυχα. Οι μόνοι που φοράνε πλέον σαντάλια είναι οι γέροι Γερμανοί τουρίστες, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι Γερμανοί δεν είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, γιατί φοράνε και κάλτσες και δεν έκαναν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ επεκτατικούς πολέμους, εκτός από τότε με το τρίτο ράηχ, μια άλλη φορά, παλιά, με τους βησιγότθους και τους οστρογότθους που μετά γίνανε Ράμστάην και άλλη μια φορά πριν μερικά εκατομύρια χρόνια. Οπότε γενετικά, ούτε οι Γερμανοί, αλλά ούτε αυτοί που λένε ότι είναι μακεδόνες είναι Μακεδόνες da true shit.


Το κανονικό -λέει- όνομα αυτών των ψηλών και ξανθών, είναι "σκοπιανοί", ή με βάση τα λεγόμενα του ντόκτορ Λιακόπουλου, που έχει μελετήσει το ζήτημα, "βαρντασκανοί"




ώωωωωπαααααααααα!!!!




"τι σκατά;;;;" που θα έλεγε και κάπχοιος αρχαίος φιλόσοφος....



τι όνομα είναι αυτό το "σκοπιανοί"

εμένα δεν μου φαίνεται κανονικό και κάπχοιος με κοροϊδεύει.
Δηλαδή, κάπχοιος στρατηγός ή στρατηγάρχης ή κάτι τέθοιο, έβαλε έναν ολόκληρο πληθυσμό στο στρατό και τους έβαλε να φυλάνε όλους σκοπιά;;;;..... όλη τους τη θητεία;;;;;; και οι διπλανοί λαοί τους κοροϊδεύανε γιατί αυτοί φυλάγανε μόνο πρωινά νούμερα, ενώ οι......"σκοπιανοί" όλη μέρα;;;;;;;

ή το άλλο

"βαρντασκανοί"

τι σκατά όνομα είναι το "βαρντασκανοί";;;;;
πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι και να δώσεις στη χώρα σου ένα σκατένιο όνομα όπως "βαρντάσκα".


κι ερχόμαστε στο συμπέρασμα που λέγαμε πριν


αυτοί οι καημένοι ανθρώποι, που όλος ο κόσμος τους κοροϊδεύει, ψηλοί-ξανθοί όπως είπαμε πριν, να έχουν ένα τέτχοιους όνομα. 

Αλλαγή εδώ και τώρα


κιερχόμαστεστα κακά νέα


αυτός ο λαός εξάγει βρούβες, χαμομήλι, θυμάρι και γενικά χορταρικά τα οποία χρησιμοποιούνται σε τελέτές βουντού και "γιατρεύουνε" ασθένειες. Είναι ένας λαός μάγων, που είναι πάντα προσκεκλημένοι σαν healers και mages στα καλύτερα raid-party ανά τον κόσμο. Καλούνε τα καλύτερα πνεύματα και οι τελετές τους κάνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.


Τι πιο φυσικό, λοιπόν, να ονομάσουνε τη χώρα τους "Macedonia", που είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο όνομα που προέρχεται από τις λέξεις Mace (τελετή) και την κατάληξη -donia, που είναι μια πολύ αξιοπρεπής κατάληξη μιας χώρας που εξάγει βουντού και μαύρη μαγεία.



Το δε άγαλμα στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας τους, είναι μια παρεξήγηση. Δεν είναι "Alexander the Great", αλλά "Gandalf the Grey".........στα νιάτα του












10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. μάνα θ' αργήσω να πάρω ρεπό, μη φτιάξεις ακόμα μπιφτέκια

      Διαγραφή
  2. Μαλάκα σε θαυμάζω, αλήθεια σου λέω, για την πουτάνα την ικανότητά σου να φτιάχνεις λογοπαίγνια για για την άλλη την πουτάνα που έκανε και first comment!

    Αχαχαχαχα νιώθω πολύ έξυπνος τώρα λέμε!!!

    Επίσης εγώ είχα κάνει γάμο με τη Φροσούλα στο νηπιαγωγείο και όλα τα κοριτσάκια με κυνηγάγανε, με γρήγορους υπολογισμούς ΠΡΙΝ εσύ βγάλεις την πρώτη σου γκόμενα, συμφωνα με την αυτοβιογραφία σου. Και είμαι και μικρότερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλά νέα είναι πως έχεις θαυμάσιο θέμα και αρχίζεις δυναμικά με λογοπαίγια & 'τέθΧοια'.

    Τα κακά νέα είναι πως είναι τα μυαλά σου αλλού επειδή κάπΧοια σου φώναξε να το κλείσεις και να γυρίσεις στο κρεβάτι τώρα που άλλαξε σεντόνια οπότε παρατάς στη μέση ένα πόνημα που θα γινόταν τιτανο... ξερωγώ...τέ8οιο.

    Χαλάλι όμως. Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κακά νέα είναι ότι λες μαλακίες. Τα καλά νέα είναι ότι τις λες με στυλ κι άρα δε μπορούμε να σε αρχίσουμε στις καρπαζιές όπως θα σου άρμοζε γιατί μας πιάνουν τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουατ Ντα Φακ ρε Χως; Τι παπαριόλες ήταν αυτές; Το πρώτο φέηλ;
    Τι έπαθες ρε παιδάκι μου, σου θόλωσε το κρανίο το φρέσκο γκομενάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον captain obvious..

      Διαγραφή
    2. Το'πιασες πως δήλωσα το προφανές για να τον πειράξω και να εισπράξω σκατολογική απάντηση τζιμάνι μου; Μήπως έπιασες πως ήθελα να κράξω διακριτικά κι αγαπησιάρικα κιόλας; Μήπως θέλεις να αναδείξεις και κάτι άλλο προφανές;
      Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και σε σένα καμάρι μου, αυτό ήταν το καλύτερο σχόλιο πάνω σε δικό μου σχόλιο έβερ!

      Διαγραφή
    3. Ωχ, μύρισε βαρβατοτραΐλα.
      Yes dear, δυσκολεύτηκα λίγο αλλά το'πιασα.. Σουβλάκι θες; Τι ζώδιο είσαι;

      Διαγραφή
  6. Και ο αγώνας συνεχίζεται! Γουστάρω! Μέσα!
    Σαπουνάκι πράσινο, σόδα και ξύδι για την τραγίλα και πάλι το'χεις δεν το'χεις. Ζώδιο ρινόκερος, εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή