Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ




καταρχήν, να ευχαριστήσω το "zochades.blogspot.gr", διότι κατανόησα το νόημα της φράσης "όχι ρε κερατά, δεν θα πιεις τη λεμονάδα μου". 


Έχθές έβλεπα πάλι εφιάλτη ότι ήμουν στο μπαρ και έφτιαχνα ποτά και ξάφνου ένας χοντρός πελάτης έρχεται και μου ζητά μια μαλακία που δεν την είχα. Τον κοιτάω με νόημα και με μάτι που πρόδιδε τη φύση μου (σεξουαλικού αρπαχτικού με μονωτική για το στόμα, σχοινιά και 2-3 ρούφιζ στη τζέπη) του λέω ότι δεν το έχω και  αρχίζω να βάζω μια λεμονάδα στο ποτήρι μου. Με κοιτάζει και μου λέει ο μαλάκας: "καλά, θα πιω αυτή τη λεμονάδα". 
"Μα αυτή είναι δικιά μου" του λέω με ύφος που υποδήλωνε ότι αν το τραβούσε, θα βρισκόταν στην υπόγα δεμένος χειροπόδαρα και εγκαύματα πρώτου βαθμού στο (ζμ)πρωκτό.

 Εκείνη τη στιγμή διψούσα, μα της πουτάνας όμως και η λεμονίτα -παρόλλο που δεν είναι το ποτό μου- ήταν ότι έπρεπε, έτσι με τις φυσαλιδούλες της, γλυκειά σαν εκδίκηση και κρύα, σαν γκόμενα που μόλις έμαθε ότι έφαγε κέρατο. Διάολε θα τη ρουφούσα σαν τρύπα χέστρας που μόλις τράβηξες το καζανάκι.

Κι αυτός ο πούστη ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, να θέλει τη λεμονάδα μου ο πούστης ντε και καλά.


Αντίρρηση στον πελάτη δεν μπορείς να φέρεις κι εγώ ο μούσκαρος δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν όνειρο και του τη δίνω με χέρι τρεμάμενο από την οργή και με πόνο σαν να αποχωριζόμουν το αγέννητο παιδί μου. Το στόμα μου είχε ακόμα την προσμονή να πιεί τη λεμονάδα, γαμιώντας όμως. Η δίψα ήταν ακατανίκητη, αλλά ο πούστης, ο σκατόψυχος την πήρε. Κι εκεί που ετοιμαζόμουν να πηδήξω από τη μπάρα και να τον λούσω με σιρόπι και διοξείδιο.....ξυπνάω απότομα.




ΓΑΜΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ.....



ήθελα λεμονάδα ΤΩΡΑ!!!!

ζαβλακωμένος από τον ύπνο, σηκώνομαι μεσ' το μαύρο σκοτάδι της νύχτας, μη συνειδειτοποιώντας ότι το ψυγείο μου έχει μόνο υγιεινές μαλακίες ('νταξ, το χέσα, μόνο νερό έχει συνήθως) και ψάχνω να βρω σαν πρεζάκι μια λεμονάδα.....που φυσικά δεν είχα.
Ήθελα γλυκό και υγρό επειγόντως (πάσα για να μου γράψουνε ένα σωρό μαλακίες στα σχόλια). Ευτυχώς είχε δυοκομμάτιακέικσοκολαταςπουμουείχεφτιάξειηκοπέλαμουκαιτοοποίοκέικγαμάεικαιδέρνει  , ήπια και ένα δίλιτρο νερό και έκανα μισή ώρα να κοιμηθώ 





για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Χωστήρας, γνωστός στο ευρύ κοινό ως "το θέμα συζήτησης" και "ο Ντίβας". Κάποιες φορές με αποκαλούν "ο πούστης", αλλά αυτό αποτελεί πάντοτε μέρος της φράσης "πω πω τι έγραψε πάλι ο πούστης!!!!"  




38 σχόλια:

  1. Και πάνω που σκεπτόμουν την ψυχαναλυτική ανάλυση διαβάζω:
    «δυοκομμάτιακέικσοκολαταςπουμουείχεφτιάξειηκοπέλαμουκαιτοοποίοκέικγαμάεικαιδέρνει» &..... και..... ??????
    ????
    Ή πρόκειται για ανάμνηση παλιά..
    ή άλλα μας λες και άλλα κάνεις...
    ή ως αρσενική Μις Χάβισαμ έχεις ακόμα στο ψηγείο το γαμήλιο κέικ άλλου αιώνα διότι ακόμα δεν ξεπέρασες το σοκ του χωρισμού (και άλλα «τέ8οια»).

    Please explain yourself!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ψηγείο;;;;.....ΨΗΓΕΊΟ;;;;........


      μόνο για χάρη σου θα επανορθώσω κι αυτό γιατί είσαι σελέμπριτι

      δυοκομμάτιακέικσοκολαταςπουμουείχεφτιάξειηΝΥΝκοπέλαμουκαιτοοποίοκέικγαμάεικαιδέρνει

      Διαγραφή
    2. Ψυγείο. ΨΥ-ΓΕΙ-Ο εκ Ψύξεως και όχι Ψήξεως.
      Σωστό & συγγνώμη που μια χυδαία αβλεψία (έτσι λέμε τα λάθη μας στις εκδόσεις) προσβάλει τη σελεμπριτότητα τούτου του blog.
      __να χαίρεσαι τη ΝΥΝ.

      Διαγραφή
  2. Άκου να μαθαίνεις..(από άνθρωπο που έχει τεράστια εμπειρία στο "θέλω τώρα υγρό γλυκό" για τους λόγους που αναφέραμε στου Θωμά του Βάρβαρου)
    Για παν ενδεχόμενο κι επειδή τυγχάνεις και ανήρ παρ'όλη την προβιά στο κούτελο, καλό είναι να φροντίσεις να υπάρχει ΠΑΝΤΑ ένα μπουκάλι cool hellas στο φυγείο σου, και παγάκια, πέρα από νερό. Ανθρακικό μπορεί να μην έχει, αλλά αν είσαι τόσο κολημμένος με το ανθρακικό, αντί για νερό την αραιώνεις και με σόδα.
    ...πλιζ μη με ρωτήσεις τι είναι η "cool hellas" μόνο.. θα χάσω πάσα ιδέα! M'αυτά μεγαλώσαμε, και με βανίλια υποβρύχιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στείλε μου σύνδεσμο, γιατί αφ' ενός μεν, δεν ξέρω τι στο μπούτσο είναι κι αφ' εταίρου, δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο γούγγλη

      Διαγραφή
    2. Έλεος καμάρι μου, συμπυκνωμένοι χυμοί είναι! Όταν ήσανε μικρό, η μάνα σου μόνο κοκα κόλα σου'δινε;

      http://www.coolhellas.gr/products1.html

      Διαγραφή
    3. όχι ρε, ήμασταν φτωχοί και μου 'στυβε πορτοκάλια (μπέσα τώρα), οπότε αυτά που μου έδειξες δεν τα ξέρω

      Διαγραφή
    4. ΜΛΚ ΤΙ ΕΙΠΕΣ;! ένα μπουκάλι τέτοιο, βγάζει όσο βγάζουν 20 κιλά πορτοκάλια! Εγώ τις έμαθα να φανταστείς από την καβουρότσεπη αδερφή του πατέρα μου που δεν άναβε καν θερμανση για οικονομία!
      Σπεύσε πάρε! αραιώνονται με 3-4 μέρη νερό, και πρόσφατα βγάλανε και συμπυκωνμένο μανταρίνι που τα σπάει άσχημα!

      Διαγραφή
    5. θα το ψάξω, αν και τώρα που έχω πολλά λεφτά πίνω μόνο νερό Fashion-18 νερό, με υπογραφή Michel Adam Paris, από τις Αυστριακές Άλπεις!!

      Διαγραφή
  3. "Ευτυχώς είχε δυοκομμάτιακέικσοκολαταςπουμουείχεφτιάξειηκοπέλαμουκαιτοοποίοκέικγαμάεικαιδέρνει , ήπια και ένα δίλιτρο νερό και έκανα μισή ώρα να κοιμηθώ"
    sa n'akouw ton Mpelalidiko einai!!! eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η λεμονάδα ανήκει στα "heal major injuries" potions και οφείλουμε να τη σεβόμαστε. Αν υποψιαστώ ότι με τον Μπελά έχουμε παραπάνω κοινά θα νιώσω καλύτερα, αλλά έτσι είμαστε εμείς οι ΑΝΤΡΕΣ!!!

      Διαγραφή
  4. Xωστήρ χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταλάβεις ότι είναι όνειρο και να κάνεις του κεφαλιού σου. Εγώ πάντως τις λίγες φορές που το κατάφερα, τα πέρασα φανταστικά.

    Κέικ σοκολάτας έτοιμο από φακελάκι ή από τα χεράκια της? Μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φακελάκι και σκόνη δεν παίζει καθόλου στο σπίτι της, οπότε όλα μυρίζουνε και έχουνε γεύση μαμάς-Φύσης.....γενικά η κοπέλα μετράει!!!

      Διαγραφή
    2. «...φακελάκι και σκόνη δεν παίζει καθόλου στο σπίτι της» !!
      Talk about double meanings...

      Διαγραφή
  5. Ρε ντίβα, στο έχω πει εκατό φορές, χαραμίζεσαι. Έπρεπε να συνεισφέρεις στον κίτρινο τύπο (κίτρινος από κάτουρο ή οξείδωση ετών). Η σεζόν να υποθέσω τέλειωσε, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΑΜΩΣΕΖΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ, αλλά πού θα πάει......

      γιατί ρε μαλάκα κίτρινος τύπος ο Χωστήρας;!Τι εννοείς;!

      Διαγραφή
    2. Είσαι ο Πρετεντέρ'ς του μπλόγκινγκ... εγώ είμαι ο Larry King. HELL YEAH!

      Διαγραφή
  6. Τι λέει ρε ο άθρωπας έχει και γκόμενα;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λέει την παλάμη του, μη μασάς. (Περιμένω γείωση... Oh, snap!)

      Διαγραφή
    2. Να δω τι θα το κάνω το τσόκαρο στη δουλειά.. Ειδικά τώρα που έχει ανοίξει πολύ το στόμα της και δε γουστάρει πλέον κανείς.

      Διαγραφή
    3. προς Μάστερ, όταν εγώ είχα γκόμενα, εσύ ακόμα έλεγες το κουβάρι με την κλωστή, "λιολιό" και τώρα μου το παίζεις Γαμέουρας Δυτικών προαστύων;!;!;!;!

      προς Κανγκελάριο, παλιά έκανα παρτούζες με δεξιά ΚΑΙ αριστερή παλάμη ΜΑΖΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΘΗΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ)!!

      Ephee, αν και εκτός θέματος, προτείνω αυτό, που αν και παλιό κάνει πάντα δουλειά, ακόμα και για τσόλια σαν την "συνάδελφό" σου

      http://www.pornper.com/video/10871/too-much-talk?utm_source=referrer&utm_medium=ref&utm_campaign=t1

      Διαγραφή
    4. Αφού μιλάς για νυν γκόμενα που φτιάχνει και σπιτικό κέικ σε λίγο καιρό μου βρωμάει μελαγχολία και σκατοψυχισμός ήτε από γάμο ήτε άπο παράτημα!

      Υ.Γ.Μην πληγώνεις το Μάστερ ρε,μικρός είναι θα μάθει!

      Διαγραφή
    5. Μα κι ο Μάστερ για την τωρινή απόρησε, τόσο καιρό μας κλαίγεται ο Τσελέμπριτης...

      Διαγραφή
  7. eimai sigourh pws o xwsthras den tha htan me kopella pou ftiaxnei keik apo fakellaki namnaira.etsi den einai xwsthrako;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε! Πού σαι βρε Λενάκι και μου χες λείψει. Ναι, η αλήθεια είναι ότι ο Χωστηράκος θα έριχνε πολύ τα στάνταρς του, αν έκανε κάτι τέτοιο!

      Διαγραφή
    2. αγαπάκι, πάντα με υποστηρίζεις, γι' αυτό σε αγαπάω εγώ!!!!!
      έτσι είναι!!

      Διαγραφή
    3. tha ta leme syxnotera twra pou xeimwneiazei namnaira,sefxaristw.

      Διαγραφή
    4. panta tha se yposthrizw giati eisai paidi tzimani vre kai pes sthn kopela sou einai poly tyxerh.filia

      Διαγραφή
  8. Μα να σου εμφανιστεί χοντρός στον ύπνο σου!?!? Να κάνεις αγιασμό! Άρχισα να νιώθω λίγο άβολα η τρο-λλ-φαντή! Κι άμα με πεις χοντρή μια μέρα και με στείλεις σε κανένα πέρσοναλ τρέϊνερ ??? Δε θα τ' αντέξω αυτό!!! Απ' την άλλη σκέφτομαι μήπως είχες καμιά φλασιά εφηβείας...ήσουν εσύ κι εσύ, ας πούμε, και διεκδικούσατε την ίδια λεμονίτα! Και ο χοντρός εαυτός σου σε κέρδισε...ποιος ξέρει? Παίζουν κι αυτά στον έρωτα! Κοίτα πόση λεμονίτα χύνεις, κινδυνεύεις να παχύνεις (με το αγέννητο παιδί σου!) χαχα!
    Επίσης "(ζμ)πρωκτό" τι θα έπρεπε να καταλάβω? Δεν καταλαβαίνω το "ζμ" είναι ζυμαρο-πρωκτός είναι ζουμερο-πρωκτος, είναι ζουμ-πρωκτός, ήθελες να γράψεις XL? Τι τέλος πάντων είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ποτέ! Ντιπ ντουγάν! Τα ζώα μου αργά και τε8οια...και το πάιδεψα κιόλας! Αυτό που να πάω να το κοιτάξω? Σεξολόγο ή λογοθεραπευτή?
      Ευχαριστώ για τη διαφωτιστική και ευγενική απάντηση φίλε μου γιατί ο οικοδεσπότης μάλλον δεν θα έχει την ίδια ευγένεια...

      Διαγραφή
    2. Mην του λές τέτοια, θα τον πιάσουν πάλι τα καταθλιπτικά του!
      Αφου είπε το παιδί (*ατάκα Ερρίκου Λίτση από το Τσίου* "Ναι, μωρέ, το παιδί") ότι δεν έχει χρόνο αυτές τις μέρες, (ΖΜπρώχνει, ντε!) και ζητάει συγνώμμη που δεν προλαβαίνει, και τέθοια.

      Διαγραφή
    3. ήμουν αδυσώπητα χονδρούλης στα παιδικά μου χρόνια, μετά από πολλές θυσίες τα έχασα και έγινα αδυσώπητα γαμάτος. Ευχαριστώ τον el Presidente κύριο Γκίμλι που ανέλαβε να διαφωτήσει τη συζήτηση, κάποια στιγμή θα αναλάβει θέση moderator στο μπλογκ....θα γράψει άρθρο.....και ο θεός βοηθός

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα ρε Χωστήρα. Δεν σε είχα ρε φιλαράκι να πίνεις λεμονάδες ....Περίμενα να γράψεις για κανά Ουισκάκι αλλά είχες δίψα για λεμονάδα? Βεβαία όνειρο ήταν δικαιολογείται .
    Τελικά την ήπιες την λεμονάδα η όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά την ήπια την πορτοκαλάδα ρε Ιωάννη, φίλε του φίλου μου, του Μικρού Παρθένου από τη Θεσσαλονίκη, γιατί για λεμονάδα πήρα τ' αρχίδια μου!

      Διαγραφή