Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ



(edit: ДОБРИЙ РАНОК!!)

ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ





the final frontier
you are the voyagers of the pornship
"buttseks-sapraiz"
your mission to explore strange new ways
to boldly fuck where nobody has fucked before


..............................


να τώρα....κάτι τέτοια άρθρα κάνω και τσιμπάω τις θεάσεις, όπως τσιμπάς τον εαυτό σου όταν σ' έχει δαγκάσει μια διμοιρία κουνουπιών, μετά από βραδινό σεκς στη μπαραλία.



Η κωλοτρυπίδα είναι για τις περισσότερες κοπέλες, το τελευταίο οχυρό, το οποίο το φυλάνε τόσο καλά, που ο Λεωνίδας θα κρατούσε σημειώσεις για να τις μελετάει φεύγοντας για τις Θερμοπύλες.

Για άλλες κοπέλες, είναι μια απόλαυση, ισάξια με μισόκιλο μερέντα σε περίοδο δίαιτας.

Άλλες πάλι το σκέφτονται, αλλά χρειάζεται να βρουν τον κατάλληλο διακορευτή, διότι δεν μπορείς εσύ κύριέ, με 5 κιλά κρέας ανάμεσα στα πόδια σου και με ύφος ορκ που έχει να φάει 2 βδομάδες, να πηδήξεις κώλο....η ολική ρίξη λεπτού και παχέως εντέρου είναι σίγουρη (εκεί τώρα έχουν την αβάντα οι πούστηδες οι μικροψώληδες, διότι με το "παριζάκι υφαντής" δεν εμπνέουν καμία ανησυχία στην κοπέλα).



Εδώ τώρα έρχομαι εγώ για να δώσω τα φώτα μου, έχοντας την απόλυτη εμπειρία.





Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Χωστήρας, μια φυσική πηγή ενέγειας, ο ανεμιστήρας που σε κρατάει ζωντανό στη Σαχάρα, η απόλυτη απόλαυση για τις γυναίκες με 10 νταν στο σημείο τζι και μέντορας όσων θέλουν να λέγονται άντρες.





εδώ θα αναλύσω βήμα-βήμα πώς ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς οι άντρες, ώστε να πάρουμε τα κλειδιά για τη Λαμποργκίνι.


Το πρώτο βήμα είναι να πείσουμε την κοπέλα.

εκφράσεις όπως, "μη φοβάσαι", "θα σου αρέσει, θα δεις", "δεν θα πονέσεις", "ξέρω, το 'χω ξανακάνει", "θέλω να δω τι χρώμα έχει το άντερό σου", είναι καταδικασμένες στη λήθη. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την στείλεις στην ιντεραμέρικαν να ασφαλίσει τον κώλο της για υπέρογκο ποσό κι εσύ να είσαι ο μαλάκας.


το να την πείσεις ξεκινάει ήδη από εκεί που την έχεις στα 4 και από το πολύ κομπρεσσέρ είσαι λίγο πριν την στείλεις νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη. Σ' εκείνη τη φάση η κοπέλα είναι αρκετά ευάλωτη.


.....σαλιώνεις τον Δείκτη του χεριού σου (σάμπως έχεις και στα πόδια, αλλά πέος πάντων) και χωρίς να σταματήσεις το πιστόνιασμα κατεβάζεις την παλάμη σου σαν αράχνη στην κωλοχαράδρα και αρχίζεις να χτυπάς απαλά τη ροδελίτσα με τον σαλιωμένο δείχτη. Το άλλο χέρι κρατά ανοιχτό το ένα κωλομάγουλο για τη διευκόλυνση, αλλά και για να απολαμβάνουμε το θέαμα!!!

Η κοπέλα φρικάρει ευχάριστα και με μια απότομη κίνηση γυρίζει και σε κοιτάει, λέγοντας σου με ένα χαμόγελο σαν δαίμονας λίγο πριν σου πάρει την ψυχή "τιιιιιιι κάνεις εκεί;;;;", υπονοώντας "έτσι και τολμήσεις να προχωρήσεις, θα κάνω τα μουνόχειλα γκιλοτίνα και θα κόψω το μπούτσο χειρουργικά".

εκεί τώρα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να της πεις "μη φοβάσαι μωρό μου, δεν θα το προχωρήσω παραπάνω απ' όσο θέλεις, θα το σταματήσω εκεί που θα μου πεις εσύ"


απλά και τέλεια!!!


οι κοπέλες έχουν το φόβο ότι είτε θα πονέσουν, είτε ότι θα τις πουν πουτάνες, είτε ότι δεν είναι καθαρό το εσωτερικό, έτσι και δώσουν κώλο, οπότε χαλάρωσε.



Καμία κοπέλα δεν θα σου αρνηθεί να παίζεις όλο τον κώδικα Μορς πάνω στη ροδέλα της, κυρίως επειδή εκεί υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις (μαλάκα....'νταξ'.....γαμάω λέμε), οι οποίες οδηγούν σε νεύρα του εγκεφάλου υπεύθυνα για την ευχαρίστηση.
Ενίοτε μπορεί να πιέσει και λίγο παραπάνω το κωλαράκι της ώστε να μπει ΜΙΣΟ ΝΑΝΟΧΙΛΙΟΣΤΟ το δάχτυλό σου πιο μέσα.


ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

εκεί πρέπει να είσαι μάγκας και να πάρεις ΜΟΝΟ  αυτό το νανοχιλιοστό και όχι παραπάνω, αλλιώς πούλο. Κανόνας, παίρνε μόνο όσο σου δίνει.

όταν τελειώσετε μπορείτε να το συζητήσετε λίγο πιο εκτενώς και να της εξηγήσεις ότι σου αρέσει και φυσικά αυτή να σου το αρνηθεί!!!

Δεν πτοείσαι και κυρίως, δεν της δείχνεις ακόμα το βαζάκι με την αρωματική βαζελίνη που έχεις στο συρτάρι σου!!!!


την επόμενη φορά, πάλι τα ίδια

και σιγά σιγά συνηθίζει στην ιδέα αυτής της μικρής ευχάριστης δόνησης.....σαν να έχει εσένα να την πηδάει, αλλά κι ένα δεύτερο τσουτσουνάκι να θέλει να βάλει κεφάλι μέσα και να την πάρουν παρτούζα δύο σε ξέκωλα γαμήσια χωρίς αύριο......αλλά όχι σήμερα!!!!

τις επόμενες φορές, πριν να πάτε να ξεσκιστείτε, κάν' τε πρώτα ένα μπανάκι, να την κάνει να νιώσει άνετα με το σώμα της και όταν θα γονατίσεις να προσκυνήσεις μουνί και να φιλήσεις το 'κόνισμα (από 'κει βγήκε και το "μουνόδουλος"), σήκωσέ της τα πόδια και πέρνα και μια γλωσσίτσα στο κωλί, ενώ η μύτη σου θα ερεθίζει κλειτορίδα!!!
Αυτό ονομάζεται rim-job και είναι εξαιρετικά βασικό για την επίτευξη του σκοπού. Μη φοβηθείς να βάλεις το γλωσσάκι και λίγο μέσα.....με τους κατάλληλους ελιγμούς μπορείς να της προκαλέσεις σπασμούς από τη γκάβλα.

κάποιες φορές, την ώρα του ντόγκυ, πρέπει να τονε βγάνεις όξω το δράκοντα και να της χτυπάς μ' αυτόν τη ροδέλα. Την κάνει να νιώθει λίγο πιο πρόστυχη και πιο έτοιμη να σου δώσει ροδέλα βραστή!!!
 σ' εκείνο το σημείο ανοίγεις συρτάρι και βγάνεις όξω την αρωματική βαζελίνη που κόντεβε να ψοφήσει τόσο καιρό εκεί μέσα από ασφυξία. Άνοιξέ την με το δέος που ανοίγεις ένα πακέτο χαβιάρι Ά πχοιότητας, άπλωσε στο δάχτυλό σου και μετά κάνε της μαλάξεις μέσα-έξω στο κωλί.


αυτό είναι πιο σαπράηζ κι απ' το να σου πει η μάνα σου ότι είναι έγκυα με τον κολλητό σου, οπότε πρέπει να κρατήσει ψυχραιμία και να κάνεις απαλά τη διαδικασία. Κυκλικά στη ροδέλα και μετά παλινδρομικά μέσα-όξω, όλο και πιο βαθιά. Η κοπέλα παθαίνει ένα ελαφρύ μπλακάουτ, γιατί αντί για πόνο νιώθει γκάβλα.
Οι πιο προχωρημένοι ας δοκιμάσουν, παράλληλα με το πήδημα και το δάχτυλο, ελιγμό με το ελεύθερο χέρι ανάμεσα στα πόδια της, για ερεθισμό και της κλειτορίδας....είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά η τενοντίτιδα θα αξίζει τον κόπο!!



είσαι μάγκας;!;!;!
τα έχεις κάνει όλα σωστά;!;!;!
τότε η κοπέλα θα στο δώσει και δεν θα σε ξεχάσει για μια ζωή!!


εδώ τώρα είναι το τρικ και αν τα σκατώσεις, δεν πρόκειται να ξαναδώσει κώλο ούτε στο Μπράντ Πιτ


η μία και μοναδική στάση που πρέπει να πάρει η κοπέλα είναι το πλάγιο. Αυτό.


αλείφεις το τέρας με βαζελίνη και αφού έχεις κάνει ξανά όλη την προεργασία που περιέγραψα -η οποία παίρνει από βδομάδες μέχρι μήνες-, τον ισιώνεις και τονε κρατάς σφιχτά γιατί πρόκειται να αντιμετωπίσει τεράστια αντίσταση και πρέπει να είναι σκληρός σα μπαγιάτικο παστέλι και σιγά-σιγά τον βάζεις μέσα φροντίζοντας να τον ξεσφίγγεις λίγο, όταν βλέπεις ότι η κοπέλα πάει να πονέσει. Της ζητάς φυσικά να κρατάει τα κωλομάγουλα ανοιχτά.....γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου!!!!


άπαξ και μπει ΟΛΟ το θηρίο μέσα, ξεκινάς απαλά και πηδώντας, τρίβεις κλειτορίδα. Πρέπει να τη φιλάς στο λαιμό και το χέρι που είναι ελεύθερο πρέπει να τρίβει όλο το υπόλοιπο κορμί.


θεωρείς ότι είμαι υπερβολικός;;;;;;;;;




ΣΚΑΣΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ










29 σχόλια:

  1. Είσαι Μάστερ οφ Άσχολς (και οφ Πάπετς, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη συζήτηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλάκα θα την πετάξω την ατάκα, πρέπει...
    ...
    ...
    ..."μα όλα αυτά είναι πρόστυχα, πού είναι ο ρομαντισμός τα λουλουδάκια κι οι πεταλουδίτσες;;"...
    ..."πήγαν να κάνουν ανατομία παχέος εντέρου, αγάπη μου"...
    ...let the freezing begin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άριστα!
    Πρέπει να προταθεί να μοιράζεται στα σχολεία από τα Υπουργείο Παιδείας, Εθνικής Αμύνης και Τουρισμού.. (μην ξεχνάμε πως παγοσμίως η εν λόγω πρακτική ονομάζεται Greek Love παρότι οι Έλληνες την ονομάζουν Οθωμανικό από τότε που έγιναν η Ανταλλαγή κι ο Διαχωρισμός πολιτιστικής κληρονομιάς κι ο Τούρκικος αποφασίστηκε εντός συνόρων να ονομάζεται έλληνικός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάρεις σαν παράδειγμα τον Αθανάσιο Διάκο και τη συνηθισμένη τακτική των Οθωμανών να ανασκολοπίζουν θύματα, τότε δικαίως ονομάζεται οθωμανικό, χεχε...

      Διαγραφή
    2. Και των κλεφτών κι αρματωλών που σούβλιζαν αιγοπρόβατα;
      Μα η πρακτική ως απόλαυση κι όχι ως βασανιστήριο είναι εφεύρεση των Ελλήνων αγαπητέ Ken, εξ ου και το παλιό αστείο 'Χρωστάμε στους Έλληνες το ότι ανακάλυψαν τον έρωτα και στους Ρωμαίους το ότι σκέφτηκαν να συμπεριλάβουν τις γυναίκες'.

      Διαγραφή
    3. Για ηδονή, ρε παιδάκι μου, όχι για υποκατάστατο της σταύρωσης και του μεσαιωνικού καψίματος. Οι Ρωμαίοι ήταν αρρωστημένοι... πραγματικά αρρωστημένοι. Είμαι σίγουρος ότι εμείς μπροστά τους ήμαστε το τίποτα σε θέματα... αχέμ... "πανηδονισμού"...

      Διαγραφή
  4. "Η κοπέλα παθαίνει ένα ελαφρύ μπλακάουτ, γιατί αντί για πόνο νιώθει γκάβλα."
    Τι γκάβλα ρε σαχλογαμιά, σα να χέζει νιώθει, πολύ τσόντα έχεις δει, νιώσε και ξεκόλλα! Επειδή βογκάνε γκαυλωτικά αυτές που πληρώνονται, δε χύνουν όλες από τη σκατόσουφρα.
    Και btb, σκατόσουφρα έχουν και τ'αγοράκια. Φαντάζομαι gay είναι αυτός που τον βουτάει σε αντρικό σκατό αποκλειστικά, ναι; Οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλάκα όσο το διάβαζα μου σηκώθηκε !
    Είσαι καλός στην περιγραφή. Γράψε για την σούφρα και άλλα τέτοια γλυκά και ρομαντικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να συμφωνησω με την Εφη. Ηταν πρωτος ο Πανουσης που ειπε "Σαν να χεζεις προς τα μεσα ειναι... κουραδοαναροφηση!"

    Και δεν ειχε αδικο. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και αυτο στο λεω και γω που ναι μ'αρεσει αυτος ο... τροπος, ειναι πραγματι σαν να χεζεις προς τα μεσα!Πως να γινει, για αυτο φτιαχτηκε εκεινο το σημειο, αυτη την αισθηση ξερει, αυτην εμπιστευεται!

    Και τωρα μια αληθεια να χεις να πορευεσαι.Σε οσες γυναικες αρεσει αυτη η διεισδυση(οχι απλα το αγγιγμα και το παιξιμο αλαφρα με το δαχτυλο, μιλαω για το κανονικο χωσιμο) ειναι ΜΟΝΟ λογω στασης και καλα υποταγης κτλ, δηλαδη μια ιδεα απο S&M... Τιποτε αλλο. Βαλτην πχ να μπεις απο πισω ενω ειναι σε σταση ιεραποστολικου τυπου, με τα ποδια σηκωμενα και ΟΧΙ σε πισωκολλητο η μπρουμυτο η κατι τετοιο, και θα δεις οτι δεν της λεει τιποτε...
    ΑΝ βογγαει ειναι για το εφε. Πιστεψε με, το κανουμε, πολλες φορες για να γουσταρετε και να μη μας πειτε και ξενερωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλες αλήθειες Girl! (Μα μην τους το λέμε για να μπορούμε να τους λέμε ομοφυλόφιλους & να τους βγάζουμε εκτός εαυτού)..

      Διαγραφή
  7. Εγώ δίνω ένα point σε effie-vicky αλλά από την άλλη σε ποιον δεν αρέσει το χέσιμο; Ο,τι και να λέμε είμαστε πιο γκέυ. Κανόνας. Κι ο Mikeius θυμάστε όταν μίλησε για αυτοδαχτύλωμα τι έγινε; Επιτυχία από το κράξιμο! Το σημείο L το έχετε ακουστά;
    Εδώ να σημειωθεί ότι παρ'όλα αυτά ο κώλος μου παραμένει για το χέσιμο, δεν έχω τα κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλωστε όπως λένε "nothing sais "i love you" more than anal fisting"

      Διαγραφή
    2. Πρόσεξε ομως... δεν μιλησε για γυναικειο αυτοδαχτυλωμα στον κωλο! Η διεγερση του αντρα μεσω κωλοτρυπιδας ειναι καθαρα λογω προστατη και αμα μου βρεις προστατη στη γυναικα...

      Ο μονος λογος που μπορει η γυναικες να διεγειρονται λογω πρωκτικης διεισδυσης (πςςςςς) ειναι λογω νευρικων αποληξεων εκατερωθεν της κωλοτρυπιδας...
      Αλλα υπαρχει εδω κατι βασικο. Ο ψυχολογικος παραγων. Ο Χωστηρας εδωσε οδηγιες πως να πεισει ενας αντρας την γκομενα να δωσει πρυμνη, αλλα οπως στις περισσοτερες περιπτωσεις, σας νοιαζει μονο αυτο, δηλαδη η γκομενα ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ. Η περιπτωση να θελετε να φχαριστηθει και αυτη και να ζηταει κι αλλο δεν παιζει... ε;

      Για να ξερεις, σε καμια γυναικα δεν θα αρεσει αν εκεινη τη στιγμη δεν το θελει. Προσεξε, αλλο να το δεχτει, αλλο να το θελει. Υπαρχουν οδηγιες πως να την κανεις να το δεχτει, και πως να την ερεθισεις με παιχνιδια γυρω στην κωλοτρυπιδα αλλα τροπος να την κανεις να το φχαριστηθει απαξ και μπεις μεσα δεν υπαρχει, γιατι πολυ απλα απο δω και περα μιλαμε για παχυ εντερο και το παχυ εντερο δεν εχει φτιαχτει για να φχαριστιεται σεξ, ποσο μαλλον να προκαλει και τρομερους οργασμους.

      Για να στα πω και ξεκαθαρα, εγω καθε φορα με τον δικο μου χυνω νταμιτζανες απο μπρος αλλα απο πισω, παρολο που μ'αρεσει, κυριως λογω ψυχολογιας, ΔΕΝ ειχα οργασμο ποτε.Μα ποτε.


      υγ. Με το χεσιμο κανενα προβλημα, αλλα το χεσιμο χεσιμο και το πηδημα πηδημα... Γιατι να βαλω την αισθηση του χεσιματος μεσα στο σεξ;;;

      Διαγραφή
    3. A) To σημείο L είναι στον προστάτη.
      Β) Το σεξ γενικότερα, όπως και πολλά άλλα είναι θέμα ψυχολογίας. Ειδικά στις γυναίκες.
      Γ) Γι' αυτό και προτιμάτε ακινησία ή πιο σωστά πολύ αργή κίνηση από πίσω;

      Διαγραφή
  8. Α) Ε αυτο λεω, οτι αν ειναι να χωνουμε μεσα σε συζητηση για γυναικεια διεισδυση, τον αντρικο προστατη, δεν κανουμε δουλεια... Δεν πανε ολα με τα δικα σας κριτηρια.
    Β) Ε αυτο παραπανω. Ο κωλος ειναι κατι που συνδεεται καθαρα με την ψυχολογια, μια γυναικα θα πονεσει ακομα και με το τυρογαριδακι αν δεν θελει να το κανει απο κει πισω...
    Γ) Ακινησια;;;Ντα φακ; Οχι, απλα αργη και οχι βιαιη διεισδυση και μετα απλα προσεκτικο σφυροκοπημα.

    Κατι που ανεφερε πολυ λιγο ο Χωστηρας: Για ποιο λογο οι γυναικες δεν δινουν κωλο.
    Εκτος του φοβου του πονου, και εκτος του ψυχολογικου παραγοντα, ειναι κ ο φοβος του τραυματισμου. Για αυτο τσατιζομαι με τους μαλακες που λενε "εδω εσεις τραβατε με κερια τις τριχες σας, αυτο σας ποναει κ καλα;"

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ γιατι οσο δυνατα και να τραβηξεις, το πολυ πολυ να πονεσεις, δεν παιζει να σε στειλει νοσοκομειο η αισθητικος σου! Η γκομενα, οσο δεκτικη και να ειναι, αν δει οτι ο αλλος σκοπευει να της χωσει το κουρτινοξυλο στον κωλο, πως να γινει, τρομαζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη το πάρεις προσωπικά αλλά έχεις δίκιο...

      Διαγραφή
    2. Φίλη V Svens έχω 3 ερωτήσεις για σένα: Πόσων περίπου χρονών είσαι (διότι από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι το κατέχεις καλά το θέμα), ποια στάση προτιμάς με τον δικό σου για το σεξ από πίσω και πώς καταλήξατε στο συμπέρασμα να το δοκιμάσετε 1η φορά (αν αυτός σ'έπεισε ή εσύ ήθελες και του το ζητησες κλπ.);;

      Διαγραφή
  9. D.V.D.A
    o a o n
    u g u a
    b i b l
    l n l
    e a l
    l e

    Πάντως από όλα τα παραπάνω μια εσάνς S&M την έχει το θέμα, αλλά είναι entry level εσάνς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παίχτη σωστά τα λάλησες, λίγο παραπάνω έμφαση ήθελε μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι του θέματος γιατί τα κοριτσάκια έχουν θέματα για βρώμα και ταμπού για το περικλανίδιο καθώς και για την περίοδό τους, οπότε θέλει μπόλικη δουλίτσα σε αυτόν τον τομέα. Στο γλύψιμο μόνο σε βρίσκω κάπως λάθος καθώς εάν υπάρχει τρίχα, υπάρχει μπόχα που δε φεύγει με κανένα ντους. Επίσης αυτή η αηδία που νομίζουν πως μας κάνουν χάρη. Μπα. Κοπελιά όσο χάρη κάνεις σε μας, άλλο τόσο κάνεις και στην πάρτη σου.

    @ephee
    Επειδή δεν χύνετε όλες από τη σκατόσουφρα, δε σημαίνει πως δε χύνουν κάποιες. Γκέη είναι αυτός που τον βουτάει σε πλάσμα με πέος κι αρχίδια ανεξαρτήτου τρύπας. Υπάρχουν γυναίκες, όμορφες γυναίκες ενίοτε, που γουστάρουν και ΖΗΤΑΝΕ ένα καυλί στο παχύ τους έντερο, κι όμως!
    @V Svens
    Ρισπέκτ και τα τοιαύτα κοπελιά, φαίνεται πως μιλάς μέσα από το χορό.Αυτά που λες τα έχω ακούσει από διάφορες έτσι ακριβώς, με μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός πως στόχος δεν είναι μόνο να τρίψουμε το πουλί μας κάπου στενά και βρωμερά ώσπου να ξεράσει, αλλά να παιχτεί φάση όμορφη και αμφίδρομα απολαυστική. Κατά δικιά μου εμπειρία υπάρχουν τύπισσες που τελειώνουν φαντασμαγορικά από πίσω (εκτός αν λέγαν ψέματα, περίπτωση στην οποία τις ευχαριστώ θερμότατα και τους εύχομαι αιώνια ευτυχία για την πλάνη μου), φυσικά όχι από το καυλέτο και μόνο, κυρίως από την ένταση, την ψυχολογία και έχω απολαύσει επίσης τα εκπληκτικά αποτελέσματα ταυτόχρονης χειρωνακτικής εργασίας στη γειτονιά είτε δικιά μου είτε δικιά της.

    Εν τέλει αγάπη θέλει αράπη μου κι ας τον χώνεις και στη μασχάλη. Πάλι γκαύλα θα'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι πεις..
      Εγώ δεν ήρθα να αλλάξω γνώμη σε κανέναν. Έτσι κι αλλιώς τη "γνώμη" τη διαμορφώνουν πιο ισχυρές επηρροές από ένα σχόλιο σ'ένα blog.
      Αυτά τα κοριτσάκια που περιγράφεις προφανώς θα έχυναν και με ένα μεγάλο δάχτυλο στο αυτί αν το είχε σκεφτεί κάποιος σκηνοθέτης τσόντας, και το'χε λανσάρει. Το ποιος κάνει χάρη σε ποιον, εναπόκειται αποκλειστικά στο τι παίρνει κανείς από τη συγκεκριμένη φάση. Κι αν η δικιά σου, σου λέει πως γουστάρει,.. τότε σίγουρα έτσι θα΄ναι, προχώρα και δώσ'της το κωλάντερο στο χέρι. Είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθεί.
      Το ποιος είναι gay και ποιος όχι -ειδικά σ'αυτή τη χώρα- άσε να το αποφασίσει κάποιος που δε μασάει από greek lover και σχετικές κλαπαρχιδιές, και έχει εξασφαλίσει το "πήδημα το επιούσιον" χωρίς να χρειάζεται να καταφάσκει σε κάθε μπαρούφα που πλασάρεται ως καύλα.
      Αφού βρίσκεις γυναίκες (και μάλιστα και "ωραίες" γυναίκες) που στήνουν κώλο για να χαρείς εσύ, και δηλώνουν ότι γουστάρουν κι από πάνω, respect. Η τρόμπα με την τσόντα και το cosmopsolitan δούλεψε..
      Αυτά τα ταπεινά για την ώρα. Δεν περιμένω να συμφωνήσεις, σ'αφήνω να πιστεύεις ό,τι θέλεις, και δε σε κατηγορώ καθόλου.

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ. Αλήθεια, μήπως έχεις παρατηρήσει αν χύνουν και με gagging μερικές; Με ισπανική ίσως;

      Διαγραφή
  11. Μα δεν είναι θέμα γνώμης, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω γνώμη πάνω στο αν είναι γκαυλερό ή όχι για την συμβάλουσσα στις ομορφιές. Απλά μεταφέρω την άποψή μου βάση αυτών που έχω ακούσει πάνω στο θέμα από αυτές που μπορούν να έχουν γνώμη. Επίσης, δεν περιγράφω κοριτσάκια, αναφέρομαι σε γυναίκες που όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο, λένε πως βγάζουν γούστα με το σπορ. Το οποίο δεν είναι θέμα ούτε να υφίσταται κωλάντερο στο χέρι, ούτε κατάκτησης ή ξερωγωτί αλλά πως μπορούν δυο άνθρωποι να γουστάρουν το κορμί ο ένας τ'αλλουνού. Και να χύνουν ποτάμια με τη διαδικασία! Και κάτι το οποίο φυσικά και δεν έχει καθολική ισχύ, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε λέω πως όλες οι γκόμενες στον πλανήτη είναι έτσι, αλλά πως κάποιες είναι. Οπότε, αυτές που στήνουν κώλο το κάνουν για την πάρτη τους όσο για την πάρτη μου, όπως αντίστοιχα ισχύει και για τα λοιπά στησίματα που προκύπτουν στο σαικς.
    Τώρα, δάχτυλα στα αυτιά, gagging (το βαθύ λαρύγγι είναι ταινία, ουχί ντοκιμαντέ!), ισπανικές και κοσμοπόλιτανοτσόντες και τα συναφή, προφανώς αστειεύεσαι, ειδάλλως ποιος στον πούτσο θα γούσταρε μια γκόμενα που ο πυγμαλίωνάς της θα ήταν η Χ καριόλα σεξεντδεσίτυντεμεκ συντάκτρια, ή ο Υ πορνοσκηνοθέτης; Λάιφστάιλ και στο σαικς; Τρομακτικό! Αν ξες τέτοιο κόσμο άρχισε να δίνεις μπάτσες!
    "κάποιος που δε μασάει από greek lover" Τσεκ.
    "έχει εξασφαλίσει το "πήδημα το επιούσιον" χωρίς να χρειάζεται να καταφάσκει σε κάθε μπαρούφα που πλασάρεται ως καύλα" Τσεκ. Άρα υποθέτω πως μπορώ να μιλήσω, σωστά;
    Και πάλι όμως δεν είναι θέμα ποιος θα το αποφασίσει, είναι απλό, ίδιος συνδυασμός χρωμοσωμάτων συν έρωτες, καύλες, αγάπες μας κάνει γκαίη. Παγκοσμίως. Θα'βαζα και κανα ορισμό αλλά αυτό θα ήταν φτηνό και γελοίο. Όπως και να'χει, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες που αναφέρει και το ωραίο ποστ τούτο, για να μένουμε εντός θέματος, και όλοι έχουμε από μία και πολύ καλά κάνουμε.
    Εβίβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπα, μισο. Το αν μια γυναικα φτανει σε οργασμο η οχι απο τον κωλο δεν ειναι "γνωμη που ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες"... Εκ των πραγματων η γυναικα ΔΕΝ μπορει να εχει οργασμο απο τον κωλο... Εκτος απο τις τσοντες, υπαρχουν και οι πραγματικες δηλωσεις των διαφορων πορνοσταρ που παραδεχονται οτι δεν γινεται να χεις οργασμο απο κει πισω...

    Μην νομιζεις, οι γυναικες λενε ψεματα. Πες πχ οτι πηδας μια, και μετα το ξεκωλιασμα τη ρωτησεις: "το φχαριστηθηκες;"
    Αυτη τι ειναι πιο πιθανο να πει;Οτι οχι, την ξεκωλιασες και τωρα δεν μπορει να κατσει σαν ανθρωπος η ναι καυλα μου, με ρημαξες, θελω κ αλλο;

    Ειπαμε, ολα ειναι θεμα ψυχολογιας, και στασης. Ειναι η σταση που τις καυλωνει, οχι η εισοδος αυτη καθαυτη. Για αυτο και υπαρχει κ η σταση πισωκολλητο αλλα με εισοδο απο μπροστα.

    Για ολα αυτα λοιπον το βαθυ λαρυγγι ειναι ταινια. Finction. Γιατι ειναι καποιες περιοχες που εκ των πραγματων ΔΕΝ ειναι φτιαγμενες να σε φτανουν σε οργασμο... Οπως το ισπανικο, που τοσο σας αρεσει, ε σε μας δεν λεει απολυτως τπτ!Τιποτα ομως!

    Για να μην κακοκαρδιζουμε και τον Χωστηρα ομως, ισχυει οτι γυρω γυρω απο την κωλοτρυπιδα, με τα παιχνιδια μπορει να ερεθιστει μια γυναικα.Αλλα λεμε γυρω γυρω, οχι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οργασμό από τον κώλο, λογικά όχι, οργασμό ενώ το μπέος είναι μες τον κώλο, ναι. Ή τουλάχιστον έτσι μου'χουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρετε τις τσόντες σαν παραδείγματα, οι δικές μου πληροφορίες μια φορά δεν προέρχονται από πορνοσταρ αλλά από διάφορες τύπισσες που έχει τύχει να μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά. Και κάποιες από αυτές έχουν πει πως χύνουν. Όπως προείπα, αν λέγανε ψέματα, οκ, δεκτόν, τα κάνω γαργάρα και δι εντ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τέτοιες κουβέντες γίνονται μόνο στο κρεβάτι με μισοαλλήθωρο ιδρωμένο βλέμμα κι αρχίζουν με το "Σ'άρζσεμωρόμου;" Ούτε ότι γίνονται αποκλειστικά μεταξύ εραστών. Επί της ουσίας δε διαφωνούμε, νομίζω, ούτε με την έφη παραπάνω, ούτε με σένα, γιατί απλά δε γίνεται να διαφωνήσουμε. Εσείς μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες σύμφωνα με αυτά που νιώθετε και ξέρετε, εγώ αυτά που "ξέρω" επειδή κάποιες τύπισσες μου τα'παν. Όπως δεν είναι τα πάντα στο σαικς συνάρτηση των πόσων νευρικών απολήξεων υπάρχουν στην εκάστοτε περιοχή. Π.χ. θεωρητικά κι εμείς όταν σας κάνουμε στοματικό δεν θα έπρεπε να αισθανόμασταν τίποτα περισσότερο απ'ότι παίζει και σ'ένα βαθύ, υγρό φιλί ή την αίσθηση που έχεις όταν γλείφεις ένα μισοψημένο μανιτάρι με τα υγρά του. Στην πράξη όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.

      Διαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Respect!
    «είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά η τενοντίτιδα θα αξίζει τον κόπο»!! «Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Χωστήρας, μια φυσική πηγή ενέγειας, ο ανεμιστήρας που σε κρατάει ζωντανό στη Σαχάρα, η απόλυτη απόλαυση για τις γυναίκες με 10 νταν στο σημείο τζι και μέντορας όσων θέλουν να λέγονται άντρες.»
    Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή