Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "17" ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΏΜΑΤΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΆ!!!!(μπορείτε να αφήνετε τα κωλομηνύματά σας και υπόσχομαι να τα διαβάζω και να απαντάω ανάλογα)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΤΡΌΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΩ ΠΑΡΆ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΎΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΡΡΈΑΣΕ ΤΗ ΓΡΑΦΉ ΜΟΥ ΌΣΟ ΚΑΝΈΝΑΣ ΆΛΛΟΣ:








Διπρόσωπος (http://diprosopos.blogspot.com)


Αρχικά σκεφτόμουν να ξεπετάξω το άρθρο αυτό με 2-3 λογάκια και να κάτσω και καμιά δεκαριά φωτογραφίες να διαλέξετε εσείς τον Διπρόσωπο που σας ταιριάζει,διότι μ' έχει εξοντώσει αυτό το αφιέρωμα,αλλά θα ήταν αχαριστία απέναντι στο δάσκαλο.


Για το παρουσιαστικό του Διπ,μαθαίνουμε για πρώτη φορά στο ανανεωτικό μου μπλογκ...λάθος ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΆΡΑ ΜΟΥ (ακούς Παρτάλι;;;μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!!),όταν στο άρθρο "Ερωτικές επιστολές πολύ σημαντικών μπλόγκερ",μου λέει ότι είναι συγγενής του Γκουζγκούνη και του Τέλη Σαβάλας και δεν εννοώ στο πουλί,αλλά στο μαλλί.Κι επειδή η καραφλίαση θεωρείται "γονική παροχή",την έχει και ο γιος του,ο Monsieur Cannibal.Εκτιμάει άκυρα πράγματα (μαλάκα θυμάσαι την ανάρτηση με το σκύλο που έσυρε καρχαρία,που του είχες κάνει του τετράποδου ολόκληρη ελεγεία;Άκου τώρα,γιατί στο φυλούσα καιρό:το σάρκυ που έσυρε ο Τζακ,ήταν ένας μικρός υφαλοκαρχαρίας,που δεν μπορεί να δαγκάσει κάτι μεγαλύτερο από μαρίδα).Είναι ψηλός.....τουλάχιστον λίγο πιο ψηλός από τον κοντό μεγιστάνα των μπλογκ και.........
ω γαμήστε με....αυτοτρολλάρεται ο πούστης και δεν μπορώ να γράψω παραπάνω, διαλέξτε τώρα τον Διπρόσωπο που σας ταιριάζει:








καραφλομαλλιάς



Βόλντεμορ στην παραλία



αυγοκέφαλος αναρχοξούρας




...ακριβώς




αρχίδια












8 σχόλια:

  1. Είσαι τιτάνας. Φχαρστώ για τα καλά σου λόγια και έχω να πω ότι επειδή έχω και πένθος τώρα τελευταία και αφήνω μούσα είμαι ίδιος ο τρία. Ο καρχαρίας που έσουρε ο σκύλος οτυ βίντεο θα είναι πιο λευκός κι από αλμπίνο στις καρδιές μας, αυτά με τους υφαλοκαρχαρίες δεν τα ακούω, κλείνω αυτιά ΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ. Και πάλι θενξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πούστη άνοιξε τ' αυτιά σου και μάθε το.....σε λίγο θα μας πεις ότι ο Μπούμπης χάλασε και το σενάριο για το Jaws 3 και του 'κανε μήνυση ο Σπίλμπεργκ....όσα ΛΑΛΑΛΑ και να κάνεις το στίγμα της πούτσας δεν φεύγει και θα μείνει το ίδιο ανεξίτηλο στις καρδιές μας!!

      Διαγραφή
  2. Ο "καραφλομαλλιάς" είναι γαμάτος!!!
    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάλι καλά,γιατί φοβήθηκα για μια στιγμή ότι ο Πάτρικ Στιούαρτ θα τραβούσε τα γυναικεία βλέμματα,ΑΛΛΆ ξεκαθαρίσου τι "γαμάτος" είναι ο καραφλομαλλιάς :φατσούλα,γλυκούλης,σεξουαλικός....για να ξέρουμε

      Διαγραφή
    2. Ελεεινός..
      Όσο για τον Patrick Stewart,ο τύπος είναι εκτός συναγωνισμού! Ήταν ο Captain Picard και ο Professor X. Ο τύπος απλά δεν παίζεται!

      Διαγραφή
    3. και ο Ριχάρδος στους Ήρωες με τα κολλάν...'νταξ ο τύπος έχει high awsomness-level,αλλά εμείς που δεν είμαστε γκάμπριο,αξίζουμε παραπάνω!!

      Διαγραφή
  3. έφτιαξες ένα τοτέμ.. άσε μας να προσκυνήσουμε στο βωμό της αστείρευτης καφρίλας..

    ο Νο1 είναι, ο καραφλός ευχουλής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγάπη και σεξ και μετά απανωτά gangbang κάτω από τη σκιά του Τοτέμ του Τρόλλου του Μεγαλοπρεπή!!!!

      Διαγραφή