Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η ΑΡΧΗ

ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΒ ΑΡΝΗΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ......ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ  (το πρώτο "άρθρο"...
Ξεκινώντας σε κατάσταση "σέι χελλόου του μάι λίτολ φγεντ, ντερ Σβάστιγκα σβάχτεν-σβούχτεν καπούτ", ο τότε Χωστήρας (γουστάρω να μιλάω για την πάρτη μου σε τρίτο ενικό, δίνει μια άλλη αίσθηση σουπερίλας), ο τότε Χωστήρας λοιπόν βρίσκει για πρώτη φορά ένα βήμα για να πει τη γνώμη του, τόσο προσωπικό που κατευθείαν παθαίνει Ναρκισσισμό Τρίτου Βαθμού και ψοφά από τα εγκαύματα της ίδιας του της φλοκοπιτσίλας. Το πρόσωπό του είναι αδύνατο να εξακριβωθεί από την παραμόρφωση και η ταυτοποίηση γίνεται κατόπιν εύρεσης γενετικού υλικού πάνω στον καθρέφτη του.
   Δυστυχώς όμως, ο τότε Χωστήρας έπασχε από οξεία ρατσιστίτιδα, που ευτυχώς ηταν αναστρέψιμη και ακόμα καλύτερα, μη-μεταδοτική. Το "ΑΡΝΗΤΑΙ", που πολλοί από 'σας θα σπεύσουν να κατηγορήσουν ως γραμματικό λάθος αποτελεί κομμάτι της ιστορικής ρησης "Αρνήται πέτρες Ελληνων" που στα νέα ελληνικά μεταφράζεται ως "με αρνιά σκοτώνουν οι Έλληνες τις πέτρες", φράση που ειπ'ωθηκε από τον Κατσικλή κατά τον Δεύτερο Βοσκικό Πόλεμο το 2014π.Χ. εναντίων των Τσιμεντοτουβλινών που πηγαν να αποσχισθούν από την Τσομπανικη Συμμαχία.
   Η χρήση λοιπόν αυτού του αποσπάσματος έχει για τον Χωστήρα συμβολικη σημασία, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να αποσχισθεί από το κοπάδι των αρνιών του φβ, να γίνει ένας αυτόνομος μπλόγκερ, αποκτώντας φήμη και μουνιά.
 Το μέλλον του επιφύλασσε μια τεράστια επιτυχία,προσωπικό funpage στο φβ και μπλουζάκια "what's your name?-Yessss!!" με φωτογραφία το καλαμάκι στην μπλούκλα (αλήθεια, να επαναφέρω την κανονικη φωτό στο προφίλ του μπλογκ;), καθώς και σχόλια από κορυφαίους μπλόγκερ του είδους, με ύψιστη τιμή, αυτό του Master G. 
Κανείς όμως εκείνη την εποχη δεν μπορούσε να προδικάσει ότι ένα παιδί που με μία μόνο πρόταση κατάφερε να φανερώσει χίλιες δυο ψυχολογικές αστάθειες και άλλα τόσα σύνδρομα και συμπλέγματα και γλωσσικές αδυναμίες, ότι θα κατακτούσε την κορυφή. Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση και ο μόνος λόγος που δεν την σβήνω είναι για να ξέρουν όλα τα πουτανάκια ότι είμαι παλιός και βρωμάω σκόρδο και κάβλα).

8 σχόλια:

  1. άρα έχω πολλά να διαβάσω χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ναί, πάω πίσω στην τετραγωνικη μου ρίζα να υψωθώ. Αυτό το πράγμα εδώ θα είναι η σωτηρία μου γιατί παραλίγο να ξεμείνω τελείως από θέματα να γράψω

      Διαγραφή
  3. Ok δεν είμαι ο Master G αλλά θα σχολιάσω γιατί όλοι μερακλώνουμε με τη σουπερίλα μας και αισθανόμαστε ότι ανήκουμε στους κορυφαίους μπλόγκερ του (όποιου) είδους.


    Η δική σου σουπερίλα όπως φαίνεται κι από τα κόκκινα γράμματα είναι well deserved που καιρός ήταν να φτάσει και ως τις νεότερες μπλογκερογενιές.

    Οπότε Ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙ
    και ναι στο καλαμάκι όσο και σε σχολιασμό του τότε από τον τώρα.

    Καλή επαναρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη, κανένας μας δεν είναι Master G, αλλά για μένα το σχόλιό σου και το σχόλιο πολλών ανθρώπων εδώ μέσα αποτελεί τιμη και δεν το λέω ελαφράν την καρδίαν.
      Λαμβάνω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ υπ' όψιν αυτό που είπες για την επαναφορά της μπούκλας-καλαμάκι (χαίρομαι που σου άρεσαν τα κόκκινα!!!!)

      Διαγραφή
  4. Είσαι μουνάκι! έπρεπε να το κάνεις όταν διάβαζα όλα τα παλιά σου όταν σε ανακάλυψα. Πάμε πάλι, δε γαμιέται, τσάμπα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάμπα είναι αδερφέ, τσάμπα και με έξτρα υλικό για δεύτερη μαλακία

      Διαγραφή